2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2017 17:00

19.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sousedovice chytají vítěznou vlnu


Branky


0

Dohrávka 19. kola více vyšla Sousedovicím. Navíc se naladily na vítěznou vlnu po výhře nad lídrem soutěže v minulém kole, které odehrály dva dny před tímto zápasem, Stachy dva dny zpátky podlehly Čkyni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Filip Duba se trefil do šibenice

Na podzim Sousedovice roznesly Stachy v poměru 5:1, jenomže na jaře se Westře tolik nedaří, i když teď jako první tým na jaře porazil lídra soutěže Sedlec. Domácí se museli obejít bez zraněného Tomáše Glazunova, který se právě zranil v zápase proti Sedleci. První půle byla docela hezká pro oko diváka. Oba týmy předváděly kombinační akce, ale Stachy si žádnou vyloženou šanci nedokázaly vypracovat. Zato v 18. minutě domácí Filip Duba se opřel do míče a krásnou střelou do šibenice poslal domácí do vedení.

Jakub Kovář v poslední minutě rozhodl o výhře Sousedovic

Druhou půli se Sousedovice dost zatáhly a Stachy měly více ze hry a na hřišti tahaly za delší provaz. Westra Sousedovice hrozila pouze z brejků. V 78. minutě sousedovická obrana neuhlídala volného Vladislava Voldřicha, který si poradil a prostřelil Jaroslava Šilhana v brance Sousedovic. Poté vše napovídalo tomu, že se v tomto zápase budou body dělit rovnoměrně, jenomže v poslední minutě normální hrací doby poslal Milan Glazunov dlouhý pas na dvaadvacetiletého Jakuba Kováře, který si pohrál jak s obranou hostí, tak s brankářem Šebánkem a do prázdné branky vystřelil Sousedovicím výhru. Utkání měl na starost Filip Leiš s jeho asistenty Rudolfem Schwarzem a Václavem Radou, delegátem zápasu byl Miroslav Tupý. K zápasu přihlíželo sto diváků.



Ohlasy k zápasu


FC Znakon Sousedovice
Přemysl Šroub, trenér:: V dohrávce jsme na svém hřišti hostili Stachy a nebyl to vůbec jednoduchý zápas. V prvním poločase se nám povedlo zásluhou krásné střely Filipa Duby do šibenice jít do vedení a hosté i přes solidní kombinační hru žádnou vyloženou šanci neměli. Druhou půli jsme se zatáhli a Stachy nás přitlačily a my hrozili pouze z brejku. V 78. minutě jsme bohužel neuhlídali volného hráče a musím přiznat, že hosté zaslouženě vyrovnali. Když už si všichni mysleli, že zápas skončí remízou, tak Milan Glazunov poslal dlouhý pas na Kováře a ten si pohrál jak s gólmanem, tak s obráncem hostí a do prázdné branky nám vystřelil 3 body.




Sestavy


FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - M. Mráz [-] (85. P. Kuřina [-] ) , V. Rom [-] (74. L. Věneček [-] ) , V. Kacetl [-] , J. Kovář [-] , M. Glazunov [-] , J. Jalůvka [-] , P. Kohout [-] , J. Hrach [-] , P. Masák [-] , F. Duba [-]

TJ Sokol Stachy
R. Šebánek [-] - M. Marek [-] (63. D. Pek [-] ) , L. Hovorka [-] (81. A. Eigner [-] ) , D. Schinzel [-] (59. T. Winter [-] ) , V. Šíp [-] , M. Vozobule [-] (59. V. Voldřich [-] ) , J. Pešl [-] , M. Šíp [-] , L. Heidenreich [-] (87. J. Kraml [-] ) , P. Foltýn [-] , J. Dvořák [-]

ŽK: 30. M. Glazunov , 51. J. Kovář , 67. P. Masák , 74. M. Mráz - 55. V. Šíp , 90. J. Pešl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LEIŠ Filip - SCHWARZ Rudolf, RADA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.