M. Kolafa 42. (p.)
1:1
(1:0)
88. T. Kouba
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 10:30

19.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tomáš Kouba ke konci zápasu spasil Chelčice


Branky


42. M. Kolafa (p.) - 88. T. Kouba
0

Záblatí v zápase dlouho sahalo po třech bodech, které by jim hodně pomohly v bojích o záchranu. Bohužel pro domácí se dvě minuty před koncem prosadil Tomáš Kouba.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penaltu proměnil Miroslav Kolafa

Úvod zápasu byl nervózní. Oba týmy se uchylovaly k nakopávaným míčům než k nějaké kombinaci. Domácí byli aktivnější a za svou odvahu se také dostali do první velké šance utkání, ke smůle domácích však z malého vápna nedokázali trefit odkrytou branku.

Další šance Záblatí na sebe nenechala dlouho čekat. V obraně chyboval Křenek, ale zaváhání zkušeného beka hostů nedovedl, využít domácí záložník, který zakončil příliš slabě.

Chelčice se osmělily v polovině prvního poločasu ve výborné šanci se ocitl Šácha, ale jeho hlavičku do středu hřiště bravurním zákrokem zneškodnil domácí gólman Kuttenberg.

Když už to vypadalo že do kabin se půjde za nerozhodného stavu, tak v pokutovém území Chelčic zahrál rukou Kiš. Domácí Kolafa se šance nezalekl a v klidu pokutový kop proměnil – 1:0.

Dvě minuty před koncem se prosadil domácí Kouba

V druhém poločase se domácí Záblatí spoléhalo na rychlé protiútoky a organizovanou obranu. To vyhovovalo hostům, jelikož dostávali šanci na kombinaci. Z kraje poločase mohl opět vyrovnat Šácha, ale dobrý centr od Jakše nedovedl nasměrovat do branky.

Chelčice i nadále byly směrem dopředu nebezpečnější a za svou snahu byly také odměněni. Dvě minuty před koncem řádné hrací doby se po dalším centru dostal k hlavičce Kouba, který gólově oslavil svůj návrat do sestavy po nemoci – 1:1.

V posledních minutách se Záblatí pokoušelo strhnout vedení na svou stranu, ale na stavu skóre se již nic nezměnilo.

 

V dalším utkání přivítají Chelčice dalšího atraktivního soupeře, a to mužstvo Netolic.

 

Zdroj: FK Chelčice



Sestavy


TJ Sokol Záblatí
A. Kuttenberg [-] - M. Vorlíček [-] (62. J. Kvasnička [-] ) , V. Rosenbaum [-] , A. Černý [-] , D. Lachkovič [-] , M. Nerad [-] , J. Lukeš [-] , F. Kolda [-] , M. Kolafa [-] , P. Hrabák [-] , M. Grametbauer [-]

FK Chelčice
P. Novák [-] - M. Lang [-] , M. Kiš [-] , J. Turek [-] , J. Křenek [-] , M. Lang [-] , J. Jakš [-] , M. Šácha [-] , V. Tesař [-] (37. D. Schwamberger [-] ) , J. Chalupský [-] , T. Kouba [-]

ŽK: 83. P. Hrabák , 89. D. Lachkovič - 85. J. Chalupský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ondra Milan - KLÍMA Denis, TRNĚNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.