7:2
(2:0)
68. M. Chvosta (p.)
81. M. Vávra
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vacov zdemoloval Volyni, čtyřikrát se prosadil Jiří Bubík


Branky


16. J. Bubík , 39. F. Zitta , 48. J. Bubík , 52. J. Bubík , 57. J. Bubík , 58. A. Jírovec , 72. V. Valta - 68. M. Chvosta (p.) , 81. M. Vávra
25

Tradičně napínavý souboj čekal na fanoušky B třídy v sobotu ve Vacově, kam zamířila Volyně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Demolice!

Sobotní zápas byl ve Vacově ukázkou toho, jak důležitá je produktivita. Hosté si sice v úvodu utkání vytvořili několik šancí, v 16. minutě však šli zásluhou Jiřího Bubíka do vedení domácí. S další gólovou akcí navíc stihli domácí přispěchat ještě do konce prvního poločasu, když ve 39. minutě překonal brankáře Pubala kapitán Filip Zitta.

Hosté ovšem neskládali zbraně a do druhého poločasu vstoupili aktivněji. Bohužel ale domácí měli svůj den a třetí šance na branku Pubala opět skončila ve volyňské síti a to zásluhou Jiřího Bubíka. Stav utkání 3:0 ve prospěch Vacova hosty definitivně položil a následovala gólová smršť, ve které si připsal třetí a čtvrtou branku Jiří Bubík a v 58. minutě zvýšil na 6:0 Adam Jírovec. Hosté se dočkali čestného úspěchu v 68. minutě, kdy proměnil pokutový kop Michal Chvosta. Do konce utkání se fanoušci dočkali ve Vacově ještě dvou branek, když se prosadil na domácí straně Viktor Valta a konečný účet zápas uzavřel za hosty Matěj Vávra.

Vacov tak nakonec deklasoval Volyni poměrem 7:2 a předskočil svého sobotního soupeře v tabulce.



Ohlasy k zápasu


SK Vacov
FB SK Vacov: I tento víkend si áčko připisuje body do tabulky, kdy přejelo soupeře jednoznačným výsledkem 7:2. Nevšedním střelcem 4 branek se stal domácí hráč s číslem osmnáct, Jirka Bubík.

SK Slavoj Volyně
Jiří Raba - vedoucí mužstva: Co k zápasu napsat... V úvodní čtvrt hodině jsme si vypracovali tři stoprocentní šance, které jsme neproměnili a tak přišel trest. V 16. minutě jednoduchá střela skončila v síti. I přes inkasovanou branku jsme si vypracovali další tři stoprocentní šance, které jsme neproměnili. A tak přišel další trest v podobě druhé inkasované branky. Po poločasové bouři jsme si ihned vypracovali další stoprocentní šanci, ale opět jsme ji až s podivem neproměnili. A tak opět přišel trest v podobě třetí branky. Ta nás úplně položila směrem do obrany a měli jsme tak den otevřených dveří. V 68. a v 81. se alespoň podařilo vstřelit dva góly. Zápas jsme totálně nezvládli po psychické stránce, kdy jsme se po festivalu neproměnných totálně rozsypali a vrcholem bylo naprosto nemyslitelné vyloučení v závěru zápasu za rozhodnutého stavu.



Sestavy


SK Vacov
V. Forejtar [-] - K. Procházka [-] (73. T. Hozman [-] ) - F. Roučka [-] , J. Bubík [-] (76. P. Jáchym [-] ) - F. Zitta [-] - M. Rejšek [-] (58. F. Kuneš [-] ) , M. Valta [-] (88. M. Václavík [-] ) , Š. Kryštof [-] , J. Ketzer [-] (46. M. Mls [-] ) , A. Jírovec [-] , V. Valta [-]

SK Slavoj Volyně
F. Pubal [-] - P. Hájek [-] , D. Pikolon [-] , J. Chvosta [-] (87. B. Šitner [-] ) , A. Mack [-] , K. Hájek [-] , M. Vávra [-] , M. Hejtmánek [-] , F. Dlouhý [-] (58. M. Chvosta [-] ) , V. Janoušek [-] (53. P. Pubal [-] ) , J. Peterka [-]

ŽK: 20. A. Jírovec , 51. M. Mls , 58. F. Zitta , 61. F. Kuneš , 74. J. Bubík , 77. M. Valta - 26. A. Mack , 78. D. Pikolon , 79. J. Peterka , 84. P. Hájek . ČK: 86. P. Hájek .
Hráči zápasu: J. Bubík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Trkovský Tomáš - BRAŤKA Vojtěch, DATSENKO Mykhailo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Jiří Raba
Tip experta: výhra hostů

Poslední dva zápasy se nám výsledkově nepodařili a je potřeba utnout tuto sérii. Ve Vacově se vždy hraje tvrdý a důrazný fotbal přesto věřím, že zápas zvládneme. Tipuji 1:2.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zajímavý souboj skoro sousedů skončí výhrou domácích.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů