Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2017 17:00

19.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Lhenicích padlo dvanáct gólů


Branky


21. M. Sedlák , 30. J. Schön , 62. M. Chvosta (vl.) , 85. J. Beran , 90. J. Beran (p.) - 8. J. Němeček st. , 14. T. Škopek , 21. T. Škopek (p.) , 34. T. Škopek , 43. P. Tokár , 58. J. Havlíček , 86. P. Gašpar
0

Odložené utkání přineslo padesáti divákům gólové hody. Jen v prvním poločase padlo sedm branek, nakonec jich padlo celkem dvanáct.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedm branek v prvním poločase

Byli to Volyňští, kteří vytvořili velký úvodní tlak, z něhož se Lheničtí vymaňovali útočnými výpady jen sporadicky, a který do 21.´ dokázali zúročit třemi brankami. V 8.´ Jiří Němeček poslal hosty do vedení krásně provedeným trestňákem z 25 m do tyče pod šibenici a do sítě (0:1), ve 14.´ jej následoval dobře usměrněnou střelou Škopek (0:2) a ve 21.´ týž hráč Škopek proměnil penaltu za ruku v šestnáctce (0:3)! Zdálo se, že je tím zápas rozhodnut. Nestalo se tak, neboť hned následně Mar. Sedlák pohotovou dorážkou usměrnil do sítě Kopfův trestný kop, aby z další standardky (ve 30.´), tentokráte v provedení Berana, poslal hlavou balón mezi tyče Schön a upravil tak stav na jediný rozdílový gól (2:3). Lheničtí více otevřeli hru a Volyňští je za to ztrestali dalšími dvěma gólovými trefami a utekli opět o tři branky, když to nejprve byl ve 34.´, po vyšachování obrany Tokár, co zvýšil na 2:4, a poté ve 45.´ opět Škopek, který hattrickem upravil poločasový stav na 2:5.

Gólové hody pokračovaly

Úvod druhého poločasu započal vyrovnaně, ale jen do 58.´, kdy se ve velkém vápně prosadil Havlíček a ukazatel se posunul na hrozivých 2:6!  Očekávaná rezignace Lhenických se nekonala, neboť v 62.´ je znovu nabudil vlastenec volyňského Chramosty na 3:6, aby v 85.´ Beran za faul na Mar. Sedláka z proměněné penalty snížil na 4:6. Avšak hned v 86.´ Kašpar sedmou volyňskou brankou upravil opět rozdíl na třígólový (4:7). V samém závěru zápasu (v 90.´) stačili Lheničtí gólovou přestřelku uzavřít pátým jejich gólem, a to z Beranova trestného kopu přesně zamířenému k tyči na přijatelných 7:5. 



Ohlasy k zápasu


SK Lhenice
Jan Bumba: I přes sedm obdržených branek domácí podrželi oba prostřídavší se gólmani – R. Suchý i P. Trnka. Z utkání bohatém na góly vyšli doma Lheničtí opět bodově naprázdno.




Sestavy


SK Lhenice
R. Suchý [-] (46. P. Trnka [-] ) - T. Tůma [-] , J. Mrkvička [-] (65. M. Sedlák [-] ) , M. Sedlák [-] , R. Sura [-] (80. L. Burda [-] ) , M. Mahák [-] , J. Beran [-] , D. Trojan [-] , L. Kopf [-] , K. Muška [-] , J. Schön [-]

SK Slavoj Volyně
I. Šteco [-] - M. Malina [-] (84. P. Temňák [-] ) , J. Havlíček [-] , P. Tokár [-] , V. Páník [-] (60. P. Gašpar [-] ) , J. Němeček st. [-] , F. Gašpar [-] , A. Mack [-] , T. Škopek [-] (80. P. Rojík [-] ) , M. Dvořák [-] , M. Chvosta [-]

ŽK: 25. M. Malina , 44. V. Páník , 51. A. Mack .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Slepička Vít - KOVAŘÍK Zdeněk, TRNĚNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.