Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2017 17:00

19.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čkyně vyprovodila Vacov devítkou


Branky


9. R. Vojta , 21. M. Gerold , 41. M. Gerold , 44. M. Gerold , 65. R. Vojta , 81. J. Král , 83. J. Fiedler , 85. V. Turek , 88. A. Klose
0

Dohrávka 19. kola se v pondělním propršeném odpoledni odehrávala v plné režii domácích. Hráči Čkyně si otevřeli střelnici hned z kraje utkání, celý zápas hraný prakticky na jednu branku dopadl debaklem 9:0. Pojďme se podívat na to, jak se všechny brankové situace zrodily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vojta vstřelil první mistrovskou branku v dresu Čkyně

V 9. minutě se k míči dostal Toman, vyměnil si balon s Králem, první jmenovaný nacentroval do vápna na Vojtu a ten první mistrovskou brankou v dresu Čkyně otevřel hlavičkou skóre - 1:0. Ve 21. minutě našel Král volného Gerolda a ten nekompromisně zavěsil - 2:0. Běžela 41. minuta, když domácí zahrávali rohový kop, po něm našel Chalupa dobře postaveného Gerolda a ten se nemýlil ani po druhé - 3:0. Minutu před odchodem na poločasovou přestávku dostala rezerva Vacova další ránu, Kuneš dobře vystřelil na Klase, který dokázal střelu jen vyrazit, k míči se dostal jako první Gerold a zkompletoval tak během třiadvaceti minut čistý hattrick - 4:0. Domácí šli do kabin za jasného stavu a mohli tak v klidu protočit ve hře více hráčů.

Čkyně deklasovala Vacov B

První branka v druhém dějství se zrodila v 65. minutě, balon si vyměnili Kuneš s Tomanem, druhý jmenovaný našel nabíhajícího Vojtu, ten svoje sólo vyřešil s přehledem a v zápase se trefil podruhé - 5:0. V 79. minutě také zahrozil Vacov, Čtvrtník ale přímák z dobré pozice nevyřešil správně. Poslední desetiminutovka se nesla v jasné režii domácích, v 81. minutě poslal Klose do brejku Pinkeho, ten si počkal na dobíhajícího Krála, který poslal míč do odkryté branky - 6:0. Za další dvě minuty hrubě chybovala obrana hostů, toho využil Pinke, tentokrát našel před brankou střídajícího Fiedlera, který si vedl stejně - 7:0. Netrvalo to ani tři minuty a Čkyně se radovala po osmé, Král našel povedeným centrem kapitána domácích Václava Turka na zadní tyči, který zasadil hostům další ránu - 8:0. Brankostroj Čkyně uzavřel po rohovém kopu v 88.minutě hlavou Klose - 9:0. Poslední desetiminutovka byla pro Vacov jak ze špatného snu. V 90. minutě ukončil trápení hostů sudí Řehoř.

Čkyně získala tedy další jarní výhru, na vedoucí Sedlec už ze sedmibodové ztráty je jen čtyřbodová. V sobotu nás čeká šlágr kola, do Čkyně přijede Sedlec, pro oba týmy to bude velmi důležitý boj o body o postup. Zápas začíná netradičně již ve 13:30! Vacov pojede k záchranářskému souboji do Záblatí. 

 

 

Autor: Patrik Krull



Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Patrik Krull, vedoucí mužstva: Dnešní zápas se od prvních minut nesel v jasném duchu, Vacov měl sice první větší šanci, kterou neproměnil, ale pak kluci soupeře, jak se říká úplně rozebrali. Zápas se odehrál prakticky na jedné polovině a výsledek hovoří za vše. Diváci i domácí hráči se i deštivém počasí bavili. V sobotu nás čeká zápas jara, přijede vedoucí Sedlec, na který momentálně ztrácíme 4 body a to bude asi trošku jiná písnička. Pokud ale chceme pomýšlet na nejvyšší příčky, musíme jim podzimní porážku 2:1 oplatit. Teď hlavně zůstat nohama na zemi a na sobotu se důkladně připravit.




Sestavy


SK Čkyně
J. Kainc [-] - M. Chalupa [-] (66. Š. Friedl [-] ) , V. Turek [-] , J. Vondrášek [-] , I. Pinke [-] - L. Toman [-] (73. J. Fiedler [-] ) , M. Gerold [-] (57. M. Turek [-] ) , M. Kuneš [-] (80. A. Klose [-] ) , J. Děd [-] , R. Vojta [-] - J. Král [-]

SK Vacov B
P. Klas [-] - D. Mikeš [-] (80. K. Koblížek [-] ) , J. Mrázek [-] (76. O. Novák [-] ) , J. Hlásek [-] , F. Čtvrtník [-] , A. Bujok [-] , S. Pšenička [-] (63. T. Sova [-] ) , T. Novák [-] (69. J. Obranec [-] ) , A. Jírovec [-] , G. Bujok [-] , J. Král [-] (86. D. Makas [-] )

ŽK: 17. L. Toman - 71. D. Mikeš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Řehoř Petr - PEČENKA Miroslav, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.