EXPERT TIP - 12.kolo Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 13.11.2016

1

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Jan Pokorný

Je to tady, před námi už je poslední letošní kolo a ani u něj si nedovolíme vynechat naše pravidlené tipy experta. Je ale jisté, že kazdý tým se v závěru sezóny bude chtít, co nejvíce předvést, rozloučit se s podzimem v co mozná největší parádě, a tak diváci uvidí na všech trávnících v okrese atraktivní podívanou a bojovný fotbal. Teď ale k tipům. Dnes si své předpovědi zkusíme porovnat s Janem Pokorným.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Zadní Chodov a Lázně své utkání předehrávaly už před dvěma týdny. Lázně vyhrály 4:3.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Sulislav se v závěru hodně zvedla a na domácí půdě s v posledním utkání bude chtít se sezónou patřičně rozloučit. Poslední zápas by měla zvládnout.

Tip experta: 1 86 - 0 - 14 %
Komentář experta:

Asi největší šlágr kola. Újezd v závěru podzimu trochu polevil, ale přesto je v tomto utkání papírovým favoritem. Trpísty se ale naopak hodně zvedly a mohly by ho hodně potrápit a my věříme, že se jim na hřišti Sparty podaří i zvítězit.

Tip experta: 1 43 - 0 - 57 %
Komentář experta:

Ani tady se s Janem neshodneme. Kladruby v tomto utkání budou diktovat tempo a bez větších potíží by si se soupeřem měly poradit.

Tip experta: 0 57 - 29 - 14 %
Komentář experta:

Tip na remízu je bezesporu odvážný. My takovou odvahu nemáme. Favoritem je pro nás určitě Planá. Halži se v poslední době tolik nedaří a nejspíš se to tentokrát nezlepší. Planá by měla získat všechny body.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tady už se vracíme ke shodě. Lesná ve svém posledním utkání překvapila. Nejspíš se zvedla a na své půdě by si nyní s posledním týmem soutěže měla poradit. I my tedy věříme domácím.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. roman danko 4
2. Tomáš Čižmár 3
3. Lukas Kotlar 3
4. Tereza Hájková 2
5. Jan Pokorný 2
6. Radek Černý 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 11. 2016 11:08
Myslím že toto kolo bude hodně složité !!