Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 10:00

12.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halže posílila a veze na závěr body z Plané


0

A-tým Halže mě hrátl sice svůj poslendí zápas sezóny tentýž den, jako B-tým, přesto nejlepší hráči neváhali rezervu posílit a pomoci ji k posledním letošním bodům. V Plané se hrál až nečekaně otevřený fotbal. Vše bylo ale dlouho vyronvané a za stavu 2:2 se dal očekávat napínavý zápas až do konce. Druhou půli ale Halže střelecky ovládla. Duo Mrenka-Trefilík nakonec hladce rozhodlo a Halže může slavit až nečekaně vysokou výhru 8:3. Planá v závěru body ztratila a v tabulce si tak pravděpodobně pohorší. Usilovat o to budou v neděli především Kladruby.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Planá dvakrát srovnala krok

Halže nečekaně posílila o hráče A-týmu, a tím se vše rázem změnilo. Na hřišti byla aktivnější a měla navrch. Planá se snažila vzdorovat zejména svou pevnou obranou, ale tu už ve třinácté minutě překonal Milan Trefilík a skóre bylo otevřené. Planá se ale nevzávala. Halže sice působila o něco lépe, ale hrála hodně otevřeně, a to disciplinované Plané nabízelo dost prostoru pro udržení se ve hře. Ve dvaadvacáté minutě se tak podařilo vyrovnat Jiřímu Mikačovi a domácí byli zpět. Halže ale hrála více s balónem, rychle si vytvořila další šance a během chvíle odpověděl Milan Trefilík další brankou. Planá ale v další fázi fantasticky bránila a Čechie nemohla odskočit více. A toho Planá dokázala využít. V závěru poločasu se trefil Jan Gažík a bylo vyrovnáno. Půl úkolu bylo splněno. Planá se v první půli udržela ve hře.

Planá odešla fyzicky

Halže ve druhé půli dál pokračovala ve hře s balónem a souepře tlačila. Planá ale stále vzdorovala. Hrála v defenzivě výborně a stále si udržovala naději na vítězství. Jenže to byl otentokrát na její síly. V šedesáté minutě nakonec zkompletoval Milan Trefilík hattrick. Pak domácí ještě chvíli vzdorovali, ale po zásahu René Mrenky už bylo rozhodnuto a oni definitivně odpadli a hráli už v podstatě bez obranky. Během chvíle přidal další gól Jan Typovský a po něm se podruhé trefil i René Mrenka. Za tohoto stavu už polevila i Halže, takže dokázal ještě kontrovat Jan Bucsuházy, ale tomu vzápětí odpověděl čtvrtou brankou Milan Trefilík a po něm zkompletoval hattrick také ještě René Mrenka. To už bylo ale vše. Halže nakoenc vyhrála 8:3 a po souboji o pozici se posunula na třetí příčku. Planá je pátá.



Ohlasy k zápasu


FK Planá B
Zdeněk Häusler: Ze začátku to byl hodně vyrovnaný fotbal a v první půli se týmy přetahovaly hlavně o důležité vedení. My jsme ale nezvládli vstup do druhé půle, soupeř toho využil a pak už jsme se vezli. První půle nebyla tak špatná, ale to už na tom nic nemění. Diváci se ale museli bavit, hrál se otevřený fotbal prakticky bez obran, které hodně chybovaly a padalo hodně branek.

TJ Čechie Halže B
Aleš Dokoupil: První půle byla hodně vyrovnaná. Klíčové byly chyby, ale oba týmy jich udělaly v této fázi stejně. Ve druhé půli už jsme ale hráli jen my. Planá odešla fyzicky a my jsme bez větších potíží dvěma rychlými góly odskočili a pak už byla jen otázka, jak to dopadne.



Sestavy


FK Planá B
P. Zušťák [-] - P. Miklas [-] , P. Mikota [-] (77. T. Švejda [-] ) , J. Hlinčík [-] , P. Hlinčík [-] (40. J. Skalák [-] ) - J. Gažík [-] , R. Havlíček [-] - J. Mikač [-] (70. J. Bucsuházy [-] ) , M. Bernas [-] , M. Jeřábek [-] , L. Švejda [-]

TJ Čechie Halže B
J. Pýcha [-] (46. A. Čurka [-] ) - M. Zeman [-] (46. J. Typovský [-] ) , M. Trefilík [-] , R. Mrenka [-] , P. Hotový [-] , A. Dokoupil [-] , J. Božek [-] , M. Soukup [-] , M. Matoušek [-] , J. Horák [-] , L. Goubej [-]

ŽK: 32. J. Mikač - 18. J. Božek .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: Friedenberger Karel - MELOUNEK Václav (N), BOŽEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.