Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2016 14:00

12.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezónu uzavřela přestřelka Sparty a Trpíst, body ale zůstaly v Újezdu


0

Divákům v Újezdu se na závěr sezóny naskytla parádní podívaná. Jejich tým si totiž poměřil své síly v nádherném otevřeném klání s celkem Sokolu Trpísty. Újezd měl v utkání trochu navrch, ale uv první půli ztratil dvoubrankové vedení a dlouho nemohl definitivně rozhodnout. Vyvrcholení přinesl až závěr zápasu, v němž Újezd rozhodl třemi zásahy. Trpístům tak nepomohly ani čtyři zásahy Václava Roučky. Podzim pro ně tak končí trochu smutnou porážkou. Újezd si nakoenc udržel náskok na první příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Újezd ztratil nadějné vedení, byla to půle dvou mužů

Střet dvou z nejkvalitnějších týmů soutěže už předem sliboval nádhernou podívanou, a té se také diváci dočkali. Už od začátku se hrálo velmi otevřené utkání a bylo jasné, že branky v něm chybět nebudou. V první desetiminutovce ale jasně dominoval Újezd. Nejprve Rudolf Chrastina otevřel skóre a už po dvou minutách tentýž hráč, Rudolf Chrastina, chladnokrevně zvyšoval na 2:0. Újezd nabyl dojmu, že má vše pod kontrolou, ale neměl. Výrazně polevil a začala vyrovnaná partie. Střelný prach ale v této fázi oběma týmům jaksi zvlhnul. Pak ale přišla chvíle Trpíst a jejich momentálně největší hvězdy. Ve třicáté minutě dokázal Václav Roučka snížit, o tři minuty déle tentýž hráč, Václav Roučka, vyronval a v osmatřicáté minutě už Václav Roučka kompletoval hattric. Parádní osmiminutovka. Újezd v ní absolutně vypadl z tempa a Trpísty během chvíle strhly zápas na svou stranu. Pak se ale Sparta zase trochu zvedla a zkompletováním hattricku pak v posledních minutách dokázal zase vyronvat Rudolf Chrasitna. Dva velcí kanonýři se tak postarali v první půli o výsledek 3:3, který doprovodil týmy do šaten.

Roučka porazil Chrastinu, jeho tým ale padl

Ve druhé půli se ale na branku dlouho čekat nemuselo. Újezd opět naskočil do poločasu ve velkém tempu a tentokrát už nehodlal nic podcenit. Během chvíle se prosadil Luboš Pernglan, na johž pokus si gólman Marcell sice sáhl, ale nestačilo to. Újezd měl pak i nadále navrch a vytvářel si dobré šance. Také Trpísty ale párkrát byly v dobré pozici. V ideálním postavení byl po kombinaci s Roučkou třeba René Táborek, ale ten nakoenc ani nevystřelil. Dlouho se pak ale nikdo prosadit nemohl. Až teprve v osmdesáté minutě dokázal brankáře počtvrté prostřelit Václav Roučka a Trpísty byly blízko od senzačních bodů. Pak ale přišla chvíle Sparty, která začala Sokol jasně přehrávat a během chvíle jí vedení vrátil Jan Podlesný. Trpísty pak zkusily hru trochu otevřít, ale to se nevyplatilo. V závěrečné čtyřminutovce skórovali ještě Petr Hlůžek a po něm znovu ještě jendou Jan Podlesný. Trpísty tak po nezvládnutém závěru prohráli krutým výsledkem 4:7. Tentokrát byly ale od bodů hodně blízko.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd z.s. B
Sparta Dlouhý Újezd: Dlouhý Újezd se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ Sokol Trpísty
Sokol Trpísty: Trpísty se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd z.s. B
D. Mrázek [-] - J. Švábek [-] , R. Chrastina [-] (46. L. Pernglan [-] ) , S. Matějíček [-] , J. Synek [-] (46. E. Dravecký [-] ) , J. Hanilec [-] , P. Hlůžek [-] , O. Bučan ml. [-] (46. J. Podlesný [-] ) , P. Chejnovský [-] , P. Jadlovský [-] , P. Pavlík [-]

TJ Sokol Trpísty
J. Marcell [-] - M. Schuster [-] (20. P. Kunc [-] ) , V. Roučka [-] , M. Dvořák [-] , J. Dvořák [-] , T. Čižmár [-] , R. Vašák [-] , R. Táborek [-] , R. Táborek [-] , R. Táborek [-] , J. Kubašta [-]

ŽK: 14. M. Schuster , 35. M. Dvořák , 52. J. Kubašta .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Uhlíř Jan - BUČAN Ondřej (N), KUBAŠTA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.