Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2016 15:00

12.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně si v předehrávce poradily s Chodovem


Branky


0

Omlouváme se za menší zpoždění ale v proudu minulého víkendu nám unikla předehrávka posledního podzimního kola v podání Zadnícho Chodova a Konstantinových Lázní. V té se týmy o tři body doslova porvaly a diváci si mohli užít parádní přestřelku, ze které nakoenc více vytěžily Lázně, které odjížděly spokojené po výhře 4:3. Oba týmy tak už čeká následující týden jen jeden, poslední, zápas. V posledním hracím víkendu podzimu totiž už nenastoupí a zimní přestávku si tak oba o týden prodlouží, společně s Tisovou, na kterou vyšlo volno. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lázně dvakrát srovnaly krok

Týmy se rozkoukávat dlouho nemusely. Hned do první minuty vlétly po hlavě a diváci se mohly bavit parádním atraktivním fotbalem. Hra se přelévala ze strany na stranu a vše bylo náramně otevřené. První branky se obecenstvo dočkalo v patnácté minutě, když se přesně trefil domácí Lukáš Kubalík. Lázně na sebe ale nenechaly s odpovědí dlouho čekat a už po čtyřech minutách vyrovnával Jan Zábranský. Chvíli se pak pokračovalo bez branek, ale pak, zhruba po deseti minutách, vrátil domácím vedení miláček Baníku, Eduard Pikl. To už Lázně ochromilo více a i přes některé šance se pak dlouho hrálo za tohoto stavu. Už to vypadalo, že si Chodov vedení dokonce i udrží, když ale v poslední minutě poločasu přesnou ranou korigoval na 2:2 Jan Jelen. Do šaten se tak odházelo za stavu 2:2.

Mašín rozhodl

Ve druhé půli se hrálo už trochu opatrněji, protože nikdo nechtěl dostat první branku. Lázně byly trochu aktivnější, hrály více v pohybu a asi na tom byly lépe i fyzicky. A dokázaly z toho také těžit. V šestapadesáté minutě totiž prostřelil domácího brankáře Martin Stehlík a Lázně poprvé vedly. Chodov stále zkoušel sázet spíše na rychlé protiakce, ale nedařilo se mu a postupem času musel začat hru zase více otevírat. Této příležitosti využil Radek Mašín, který tak dostal Lázně do dvoubrankového vedení, a tím prakticky rozhodl. Bbaník pak útočil a Lázně spíše kontrolovaly hru, vše měly ale pevně ve svých rukách. Nic už na tom nezměnil ani fakt, že Eduard Pikl v posledních minutách zápasu ještě vstřelil kontaktní branku. Lázně nakoenc braly všechyn body.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zadní Chodov
Baník Zadní Chodov: Zadní Chodov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Sokol Konstatinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Baník Zadní Chodov
M. Mazanec [-] - M. Founě [-] , J. Zajíček [-] , J. Šindelář [-] , F. Řezábek [-] , E. Pikl [-] , J. Květoň [-] , J. Kurčík [-] , L. Kubalík [-] , R. Földési [-] , T. Sádlík [-]

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
M. Šašek [-] - V. Kolář [-] , O. Nuhlíček [-] , J. Píha [-] , J. Founě [-] - M. Zábranský [-] , J. Jelen [-] , M. Stehlík [-] , R. Mašín [-] - J. Míšek [-] , J. Zábranský [-]

Počet diváků: 42. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - MAZANEC Radek (N), ŠAŠEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.