EXPERT TIP - 13.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 30.10.2016

0

Ve víkendovém kole I. A třídy naleznete pouze dva zápasy, které jsou naplánovány na sobotu. Půjde o nesmírně atraktivní souboje, protože Štítina hostí Štěpánkovice a Chlebičov před vlastními příznivci přivítá Vítkov. Hodně důležité utkání proběhne v nedělním dopoledni, protože v bitvě dvou ohrožených mužstev narazí Mokré Lazce v domácím prostředí na Bohuslavice. Odpoledne budou k vidění zbývající čtyři duely. Oldřišov změří síly s Krásnými Loučkami, Kravařemi se střetnou s Jakubčovicemi, Darkovičky si to rozdají se Starou Bělou a Bolatice se porvou o body. 




Jan Obludník

Jako experta aktuálního kola jsme tentokrát oslovili sportovního redaktora týdeníku REGION OPAVSKO Jana Obludníka. Zkušený slavkovský stoper v I. A třídě nastupoval zhruba deset let, takže si o účastnících této soutěže stále udržuje dobrý přehled. Honzu jsme zastihli při pilné práci. Zrovna psal článek o výhře Opavy nad Plzní. Jak nás viděl ochotně všeho nechal a natipoval nám zápasy na následující kolo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 56 - 31 - 13 %
Komentář experta:

Štítina posledně zaváhala v Krásných Loučkách, ale jinak pod vedením trenéra Matyáška podává velice kvalitní výkony. Štěpánkovice sice patří k nepříjemnějším překvapením soutěže, ale většinu bodů sbírá na vlastním trávníku.

Tip experta: 0 75 - 6 - 19 %
Komentář experta:

Chlebičov po skvělém začátku sezony zažil strmý pád, když doplácí hlavně na rozsáhlou marodku a neproměňování šancí. Vítkov má sice v kádru spoustu vynikajících fotbalistů, jenže ne vždy vytvoří skvělí jednotlivci výborný tým. Risknu remízu.

Tip experta: 1 94 - 6 - 0 %
Komentář experta:

Stadion v Mokrých Lazcích už dávno nepatří mezi nezdolatelné fotbalové tvrze, ale v nedělním dopoledni domácí borci zvítězí. Bohuslavice se již v loňském ročníku zachránily s notnou dávkou štěstí, nyní už se sestupu nevyhnou.

Tip experta: 1 31 - 13 - 56 %
Komentář experta:

Bolatičtí fotbalisté se stejně jako Darkovičky stále nedokážou odlepit ze spodních pater tabulky, zatímco Ludgeřovice pořád prožívají svou fotbalovou pohádku. Zde půjde o takticky vedenou bitvu, kde může rozhodnout jediný gól. Více znovu věřím domácím.

Tip experta: 1 31 - 0 - 69 %
Komentář experta:

Darkovičky v předchozích sezonách atakovaly čelní příčky tabulky, jenže teď se viditelně trápí. Ani proti ambicióznímu nováčkovi ze Staré Bělé to nebudou mít jednoduché. Domácí však potřebují body doslova jako sůl, takže pro výhru udělají maximum.

Tip experta: 1 94 - 0 - 6 %
Komentář experta:

Oldřišov už sice venku schytal několik nepříjemných debaklů, ale před vlastními příznivci se svěřenci trenéra Samsona dokážou vždycky vytáhnout. Krásné Loučky mají dobrou ofenzivu, jenže vzadu jim to občas skřípe.

Tip experta: 1 43 - 19 - 38 %
Komentář experta:

Fotbalisty Kravař mnozí považovali za hlavní aspiranty postupu, jenže úvodní polovina podzimu jim hrubě nevyšla. Nyní už domácí naznačují výkonnostní vzestup, což posledně pocítily Bohuslavice. Hosté naopak střídají světlejší chvilky s těmi temnými. Zkusím další jedničku.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Michal Pěntka 5
2. Jan Grygarčík 4
3. Lukáš Stepek 4
4. Ondřej Pytlík 4
5. Martin Kresta 3
6. Aleš Hiemer 3
7. Pavel Havel 3
8. Adam Novák 3
9. damir šehović 3
10. Miroslav Šterban 3
11. Ondřej Malík 3
12. Milan Petrík 3
13. Marek Wendtner 2
14. Marek Kulaviak 1
15. Daniel Kožík 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.