2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kravaře pokořily Jakubčovice


Branky


0

Kravaře doma opět vyhrály, když daly dva góly a soupeř žádný. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zmrtvýchvstání Kravař pokračovalo i proti ambiciózním Jakubčovicím. Během prvního poločasu se však fanoušci mohli ukousat nudou. Domácí zlobili alespoň nepříjemnými standardními situacemi, hosté směrem dopředu nepředvedli zhola nic. Zápas nabral jiný scénář až ve 40. minutě. Kravařský Jaroš se hezky protáhl kolem postranní lajny, uviděl ve vápně nikým nehlídaného Seiberta a ten dotáhl skvostnou akci ke gólové tečce – 1:0. 

 

Po přestávce se Jakubčovice tlačily do útoku, takže v jejich defenzivní linii se pro domácí družinu otevírala volná okénka. V 62. minutě do jednoho z nich vběhl Seibert, hosté zatahali za záchrannou brzdu a pískal se hodně nadějný trestňák. Z hranice šestnáctky se vzápětí opřel do míče Lavrovič a zakroutil balon nádherně přes zeď – 2:0. Domácí se definitivně uklidnili a vytvořili si další tutové šance. Velkým nebezpečím zaváněl odvážný výpad Pavelka. Poté vybídl Hanus ke skórování Seiberta, který však prováhal vhodný moment k zakončení a místo toho se utopil ve vlastních kličkách. V samotném závěru zpytoval svědomí Emil Peterek a nepoštěstilo se ani Konecznému, i když předtím předvedl úchvatný slalom. A jelikož slepými pálili rovněž hosté, tak se mohl kravařský brankář Šupola radovat z prvního čistého konta v sezoně.



Ohlasy k zápasu


Městský FK Kravaře
Karel Štěpán, trenér Kravař: Bylo to oboustranně bojovné utkání, v němž jsme ukázali větší vůli po vítězství. Kluky bych chtěl pochválit, protože výborně bránili a kromě závěru soupeře k ničemu nepustili. Těší mě, že jsme konečně vzadu udrželi nulu. V prvním poločase jsme hráli proti větru, takže jsme se moc neprosazovali. Hodně nám pomohl gól do šatny a po druhé vstřelené brance už to hosté otevřeli a my jsme si vypracovali řadu šancí.

TJ Tatran Jakubčovice
Josef Molnár (asistent trenéra): Hráli jsme strašně moc špatně. Ale ani oni nepředvedli bůhvíjaký výkon. Dali ale dva góly a vyhráli. My jsme se do žádné větší šance nedostali.



Sestavy


Městský FK Kravaře
R. Šupola [-] - M. Žídek [-] , J. Gattnar [-] (64. M. Pavelek [-] ) , D. Vitásek [-] , V. Klösel [-] , M. Sabo [-] - V. Koneczný [-] (89. V. Trušina [-] ) , S. Lavrovič [-] - M. Hanus [-] (77. M. Czerný [-] ) , T. Seibert [-] (90. D. Peterek [-] ) , J. Jaroš [-] (77. E. Peterek [-] )

TJ Tatran Jakubčovice
Z. Buček [-] - M. Zagol [-] , K. Molnár [-] , J. Schreier [-] , Z. Sommer [-] , P. Zagol [-] (84. D. Staff [-] ) , P. Ďurica [-] (85. D. Solanský [-] ) , P. Šťastný [-] (64. J. Petr [-] ) , D. Vavroš [-] (74. R. Šaran [-] ) , D. Molnár [-] , T. Malina [-]

ŽK: 50. D. Vitásek , 54. J. Gattnar , 76. M. Hanus , 80. V. Koneczný - 58. P. Zagol , 91. M. Zagol , 92. J. Petr .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: ŠIMEČEK Michal - CHLEBOVSKÝ Bohumír, VIŠŇOVSKÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.