1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 10:00

13.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lazce plichtily s Bohuslavicemi


Branky


0

Bohuslavice své poločasové vedení neudržely, a proto si z Lazců odvážejí jen bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležitá záchranářská bitva mezi Mokrými Lazci a Bohuslavicemi příliš fotbalové krásy nenabídla. Hosté se zbavili počátečního ostychu v 18. minutě, když Cigán vysunul do křídla Sebralu, který si přehodil míč na silnější levačku a zamířil kousek vedle. Na opačné straně centroval šajtlí Košňovský, jenže hlavička Galvase směřovala přímo do rukavic brankáře Grosse. Bohuslavice reagovaly nápaditou akcí Sebraly s Tomášem Štefkem, ale hostující záložník správně nesešteloval mířidla. Nerozhodný stav ovšem vydržel pouze do 43. minuty. Domácí stoper Půda zahrál pět metrů před šestnáctkou rukou a Sebrala potvrdil vytříbenou kopací techniku, když otřel svůj povedený přímák o tyčku – 0:1. 

 

Na začátku druhé půle sice zazlobil hostující Radim Kocián, ale pak už převzali iniciativu borci z Mokrých Lazců. Zvýšené úsilí se jim vyplatilo v 63. minutě. Po dlouhém pasu Líbaře si Košňovský šikovně zpracoval balon hrudí a zpoza vápna ho poslal přesně k tyči – 1:1. Domácí se hnali do útoku, jenže rána Hiemera neměla gólové parametry a vzápětí se v nepřehledné skrumáži neprosadil ani Žurek. V poslední minutě se mohly misky vah překlopit na bohuslavickou stranu. Střídající Kotzur perfektně nabil Tomáši Štefkovi, který však v obrovské šanci selhal. Tahle zahozená příležitost může hosty v konečném sezonním zúčtování hodně mrzet.



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Mokré Lazce
Jan Žurek, útočník Mokrých Lazců: Bohužel jsme nenavázali na druhý poločas ze zápasu proti Vítkovu. S Bohuslavicemi jsme hráli totální tužku. Směrem dopředu nám to vůbec nešlo, a protože ani hosté toho moc nepředvedli, tak se na zápas moc nedalo koukat. V první půli jsme si nevytvořili vůbec nic. Po přestávce jsme se trošku zlepšili, když jsme dokázali alespoň vyrovnat. Tentokrát to opravdu byla bída.

SK Bohuslavice
Daniel Buhla, trenér Bohuslavic: Nebylo to moc kvalitní utkání, a to hlavně kvůli velkému větru a špatnému terénu. V prvním poločase jsme byli aktivnějším mužstvem. Vypracovali jsme si několik nadějných šancí a zaslouženě jsme se ujali vedení. Po přestávce jsme ovšem nepochopitelně vyklidili hřiště. Soupeř spoléhal hlavně na dlouhé nákopy a po jednom z nich vyrovnal. V závěru jsme mohli rozhodnout. Neproměněná tutovka Tomáše Štefka nás hodně mrzí.



Sestavy


FK Sokol Mokré Lazce
D. Šehovič [-] - M. Vošvrda [-] , Z. Říman [-] , D. Půda [-] , D. Líbař [-] - A. Hiemer [-] , R. Lesniak [-] , J. Galvas [-] , T. Kosňovský [-] - J. Žurek [-] , M. Wicki [-] -

SK Bohuslavice
J. Gross [-] - J. Vitásek [-] , M. Sebrala [-] , T. Horsinka [-] , T. Štefek [-] , R. Heiduk [-] , R. Kocián [-] , P. Cigán [-] , R. Dihel [-] , M. Strýček [-] , J. Kocián [-]

Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.