Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlebičov rozhodl v závěrečné čtvrthodině


Branky


0

Ještě v 75. minutě svítilo na světelné tabuli skóre 1:1. Pak ale Chlebičov dal dvě branky a zvítězil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Chlebičova se po více než měsíci radovali z výhry, když na domácím stadionu pokořili Vítkov. Hosté přitom zpočátku hýřili aktivitou. Hned v 6. minutě si Pavlíček naběhl na pas Špoka a pálil kousek vedle tyče. Střelecký reparát už Vítkovští zvládli, když Černín uvolnil Černocha a gólman Sýkora po míči natahoval marně – 0:1. Domácí však přispěchali s bleskovou odpovědí. Lumír Sedláček načechral standardku na zadní tyčku, kde Černín předvedl učebnicový volej – 1:1. Chlebičovu okamžitě narostla křídla, jenže dělovku Lumíra Sedláčka bravurně vyškrábl brankář Richter a ani následná hlavička Haase síť nerozvlnila. Čtyři minuty před přestávkou navíc zazdil tutovku Radek, když nezužitkoval ideální centr Dzierži. Těsně před odchodem do šaten ještě po křížném pasu Lumíra Sedláčka selhal Majewski. 

 

Druhou půli sice otevřela příležitost domácího Gabaje, ale rovněž hosté dokázali vystrčit růžky. Především Jurečka byl při chuti, jenže ukazatelem skóre nepohnul. Za Chlebičov neúspěšně reagoval Villaschek, takže se domácí radovali až v 75. minutě. Villaschek se při standardce převtělil do role nahrávače a Radek se ve vzduchu cítil jako ryba ve vodě – 2:1. To nejlepší pak přišlo v 81. minutě. Lumír Sedláček zkusil štěstí přímo z rohu a zvýšil na 3:1, i když Vítkovští nepostřehli, že by balon celým objemem přešel brankovou čáru.  



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Chlebičov
Vilém Axmann, trenér Chlebičova:: Vstup do zápasu jsme měli poněkud vlažný, což se nám vymstilo, protože se soupeř dostal do vedení. Bylo strašně důležité, že jsme hned vzápětí vyrovnali, když jsme si pomohli standardní situací. Potom se hrál docela svižný fotbal. Vítkov se u nás prezentoval ve slušném světle, ale moc šancí si nevytvořil. My jsme byli nebezpečnějším mužstvem, takže jsme zaslouženě vyhráli.

TJ Vítkov
Miloš Grepl, asistent trenéra Vítkova: : Bohužel nás stále trápí velká marodka, když mi ze sestavy vypadla spousta hráčů. Přesto jsme předvedli slušný začátek. První šanci jsme ještě neproměnili, ale pak už jsme se prosadili. Potom jsme ovšem nepokryli standardky Chlebičova, z nichž jsme inkasovali tři góly. Zápas byl úplně vyrovnaný, soupeř pouze ukázal lepší produktivitu. Budeme rádi, když podzim skončí, protože to lepíme opravdu těžce.



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov
V. Sýkora [-] - L. Černín [-] , F. Linda [-] , J. Majewski [-] - O. Haas [-] - J. Radek [-] - M. Dzierža [-] (83. M. Tihelka [-] ) , L. Villaschek [-] , L. Sedláček [-] , L. Gabaj [-] (71. T. Levák [-] ) , J. Otlík [-] (62. M. Elek [-] )

TJ Vítkov
D. Richter [-] - O. Kalivoda [-] (79. M. Pavlica [-] ) , L. Chalupa [-] , L. Pavlíček [-] , T. Černoch [-] , P. Scholaster [-] , J. Černín [-] , K. Špok [-] , L. Dohnálek [-] (83. V. Zubík [-] ) , M. Jurečka [-] , K. Krása [-]

ŽK: 56. L. Sedláček , 63. O. Haas , 65. M. Dzierža - 26. L. Chalupa , 65. M. Jurečka , 73. T. Černoch .
Počet diváků: 92. Rozhodčí: KUBÍN Ondřej - VIŠŇOVSKÝ Zdeněk, ROBENEK Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.