EXPERT TIP - 10.kolo Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 23.10.2016

0

Expertem 10. kola se stává Aleš Kolařík z Rapotic B




Aleš Kolařík

Aleš Kolařík je duší Rapotického klubu. Zastává roli vedoucího a občas nazuje i kopačky. Jak o sobě tvrdí, že ač je expertem tipovat příliš neumí a většinou vše zkončí obráceně. No tak uvidíme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 69 - 8 - 23 %
Komentář experta:

Tento zápas je jednoznačně šlágrem kola. Třebenice na svém hřišti prohrály v této sezóně pouze jednou, jinak neztratily ani bod. Minulé kolo navíc jasně přehrály ambiciózní Koněšín 5:0. Pyšel už sice nemůže přijít o první příčku, ale v Třebenicích zaváhá.

Tip experta: 1 54 - 38 - 8 %
Komentář experta:

Domácí potvrdí roli favorita, i když s nepříjemným soupeřem je nečeká nic lehkého. Přesto věřím ve tříbodový zisk domácích.

Tip experta: 1 62 - 23 - 15 %
Komentář experta:

Smrk se po svém návratu ze čtvrté třídy neprezentuje špatným fotbalem, ale na hřištích soupeře ještě neuhrál ani bod. Rezerva Budišova naopak těží z domácího prostředí a je zde velmi nepříjemná. Domácí zvítězí a využijí možnosti dostat se do klidného středu tabulky.

Tip experta: 1 31 - 0 - 69 %
Komentář experta:

Rouchovanům se v této sezóně příliš nedaří. Naopak Rudíkov po rozpačitém úvodu soutěže nabral formu a od 7. kola neztratil ani bod. Nejlepší ofenziva soutěže si v Rouchovanech bude vědět rady a hosté povezou tři body.

Tip experta: 0 84 - 8 - 8 %
Komentář experta:

Valeč letos opět patří k aspirantům na postup, což potvrzuje vyrovnanými výsledky. Naše béčko to bude mít velmi těžké, protože ve Valči se nám dlouhodobě nedaří, jakýkoli bodový zisk by byl příjemný.

Tip experta: 1 85 - 15 - 0 %
Komentář experta:

Koněšín bude chtít nepochybně odčinit nepříznivý výsledek z Třebenic. Hrotovice na venkovním hřišti naplno ještě nebodovaly, proto více věřím domácím.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Lukáš Mikyska 4
2. Pavel Dvořák 4
3. Jiří Oulehla 3
4. Míra Furiš 3
5. Tomáš Man 3
6. Nikola Holoubková 3
7. Petr Zahradníček 2
8. Petr Žák 2
9. Karel Horký 2
10. Ondřej Tůma 2
11. Martin Skryja 2
12. Tomáš Laš 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.