Rouchovany padly v závěru


Branky


56. J. Králík (p.) , 58. J. Maša - 24. M. Jaša , 84. M. Skryja , 90. M. Mikyska (p.)
0

Rouchovany toužily napodobit vítězný domácí zápas proti Pyšelu, dlouho to vypadalo na tři body, ale hosté v závěru otočili výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

První akce, která mohla skončit gólem, přišla v 5. minutě a měli ji hosté, Šula poslal centr po pravé straně na Trnku P., který poslal centr před bránu a tam tísněn dvěma hráči zakončoval Skryja M., míč skončil vedle domácí branky. V 7. minutě byla k vidění krásná akce hostů, kdy míč šel na jeden dotek po ose Dobrovolný – Nožička a Jaša, který obešel stopera a z úhlu se řítil už jen na brankáře, na pravo od něj byl volný sám před brankou Trnka J., Jaša vystřelil a brankář míč vyrazil k Trnkovi P., který neváhal a vyslal prudkou střelu těsně mimo branku. Přišla 17. minuta a Šula poslal pas na Jašu, kterému centr před bránu odkopl bránící hráč. Hned o minutu později posla centr do vápna domácího týmu Nožička, ve velkém vápně hlavičkoval Miškela, míč skončilo u Trnky P. a ten ještě posunul na bráchu, který přestřelil bránu. Hosté se konečně dočkali branky ve 24. minutě po závaru v obraně domácího celku, brankář nejprve vyrazil Nožičkovu střelu k Miškelovi, ten zakončoval a opět brankář byl na svém místě a vyrazil střelu k Jašovi a ten míč uklidil do prázdné branky – domácí obránci nechali brankáře „na holičkách“ a ten dělal „co mohl“, ale proti přesile neměl šanci -0:1. Ve 29. minutě přišla chyba domácího brankáře, který vyhodil míč přímo na útočníka hostů Skryje M. a ten přihrál Trnkovi J., jehož střela minula branku. Ve 30. minutě si Šula narazil s Trnkou P. a prošel až do vápna, kde přehazoval brankáře, ten však výtečným zákrokem vyrazil míč na rohový kop. Přišla 36. minuta a individuální akce Jaše, který utekl obráncům po levé straně a místo jednoduché přihrávky na volné spoluhráče vystřelil a trefil brankáře. Ve 40. minutě poslal „padající list“ do vápna domácího týmu Trnka J., Nožička ve vápně zakončoval „na dlouhou nohu“ a míč skončil mimo branku. Poločas skončil pro hosty pouze vedením 1:0, i když šancí měli mnoho. Domácí za celý první poločas měli pouze jediný náznak šance, to se za obranou hostů dostal k míči útočník Slabý, ale byl v postavení mimo hru, i když se to domácím hráčům nelíbilo, že to pomezní rozhodčí odmával.

Infarktový závěr pro hosty

Kdo očekával, že druhý poločas bude pokračováním převahy hostujícího týmu, tak se nestačil divit. V 56. minutě přišel centr domácích do vápna hostů a stoper Pažourek byl u míče později než domácí hráč Králík a byl z toho pokutový kop, který sám faulovaný hráč proměnil -1:1. Domácí ožili a začali i útočit a výsledkem byl druhý gól v brance hostů v 58. minutě. Domácí podnikli útok po pravé straně a přišel centr před bránu, kde Maša usměrnil míč do branky patičkou -2:1. Domácí ukázali hostům co je to proměnit šance – měli dvě a obě skončily gólem. Hosté po té hrozné dvouminutovce byli jak opařeni, nebyli schopni si přihrát a udělat nějakou pohlednou kombinační akci. Když už se k zakončení dostali, jako například v 73. minutě Nožička, tak vše vyřešil brankář domácího týmu Holoubek. Hosté ve snaze alespoň vyrovnat dělali chyby a po jedné z nich v 75. minutě šel sám na brankáře domácí útočník Slabý, brankáře přehodil, ale míč skončil mimo branku. Vypadalo to, že pro hosty je vše sečteno v 78. minutě, to po druhé ŽK viděl ČK hostující Trnka P. a šel předčasně do kabiny. Hostující trenér Trnka na to zareagoval posunutím Šule do středu zálohy a nakonec se to ukázalo jako vítězný tah. Šula nejprve v 84. minutě proběhl mezi domácími obránci jako mezi kužely a poslal míč před bránu Skryjovi M., který už neměl problém poslat míč do prázdné branky, bylo srovnáno -2:2. A to nebylo vše, v 90. minutě se opět Šula prosazoval přes bránící hráče před velkým vápnem a byl faulován, k míči se postavil kapitán Mikyska a umístěnou střelou k tyči stanovil výsledek 2:3 pro hosty. Po prvním poločase by domácí takový výsledek snad i brali, ale nakonec byli z porážky velmi zklamaní. V 80. minutě by na hosty nevsadil nikdo a nakonec si odvezli tři body, proto je ten fotbal tak nádherný, protože není nic dopředu dáno a je třeba hrát a rvát se o body do poslední vteřiny utkání a to dnes hosté předvedli.



Ohlasy k zápasu


1.SK Rouchovany
Jelínek Petr, hráč: Rudíkov hrál opravdu dobře, Bylo to dnes prakticky na jednu branku. A ikdyž jsme těsně před koncem vedli, hosté si výhru naprosto zasloužili.

FK Rudíkov
Trnka Jaromír, tenér: První poločas jsme předvedli nemohoucnost v zakončení, což nás trápilo celý podzim. Po utrápeném výkonu ve druhém poločase proti bránícím domácím jsme si odvezli tři body střelou z trestného kopu v poslední minutě utkání.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUDLÍK Radim - VÍDENSKÝ Bohumil, HORKÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.