V Březníku se z výhry radovali domácí


Branky


59. J. Musil , 82. J. Musil
0

V důležitém posledním zápase podzimu vyhrál Březník díky dvěma gólům Jakuba Musila nad Radkovicemi 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvnní půli branka nepadla

Březník přivítal na svém hřišti předposlední Radkovice, které by se v případě výhry posunuly před svého hostitele. Březník čeka teprve pátý domácí duel podzimu, kde si připsal jen jedno vítězství. V minulé sezóně skončil zápas v Březníku výhrou domácích 2:0, takže i v tomto zápase byl Březník mírným favoritem. Domácí byli lepším a techničtějším týmem po celý zápas, ale naproti tomu v první půlce soupeř spálil dva samostatné nájezdy na gólmana.

V druhé půli se začali domácí konečně prosazovat. V 59. minutě Vít Franěk našel křížnou přihrávkou úplně volného Jakuba Musila, který zakončoval do prázdné brány -1:0. Potvrzení pak přišlo v 82. minutě po krásné uličce Jaroslava Fraňka do běhu opět Jakubovi Musilovi, který pomalou střelou z první přesně obstřelil vyběhnutého gólmana hostí -2:0. Jinak diváci sledovali podprůměrný zápas s řadou nepřesností na obou stranách.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Březník
Trojan Josef, sekretář: Byli jsme lepším a techničtějším týmem po celý zápas, ale naproti tomu v první půlce soupeř spálil dva samostatné nájezdy na gólmana. V druhé půli jsme se konečně prosadili, když V. Franěk našel křížnou přihrávkou úplně volného Musila, který zakončoval do prázdné. Potvrzení přišlo po krásné uličce J. Fraňka do běhu Musilovi, který pomalou střelou z první přesně obstřelil vyběhnutého gólmana hostí. Jinak jsme sledovali podprůměrný zápas s řadou nepřesností na obou stranách."




Počet diváků: 35. Rozhodčí: KALINA Oldřich - STANĚK Jaroslav (N), DOBROVOLNÝ Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.