T. Jeřábek 38. (p.)
1:1
(1:1)
41. D. Volf (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelno doma bralo jen bod s Šebkovicemi B


Branky


38. T. Jeřábek (p.) - 41. D. Volf (p.)
19

Ve šlágru kola se rozešlo druhé Mohelno smírně s třetími Šebkovicemi B 1:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Mohelno přivítalo na svém hřišti rezervu Šebkovic. Jednalo se o souboj druhého a třetího týmu tabulky a dal se tedy očekávat zajímavý duel. Úvod zápasu byl od obou týmů opatrný s mírnou herní převahou domácích. Žádné větší šance však k vidění nebyly. O první změnu skóre se mohli pokusit domácí, kdy jeden z hostujících obránců zahrál v pokutovém území rukou a sudí Kryštof nařídil penaltu. Domácí František Žák však nastřelil pouze spojnici a změna skóre se tak nekonala. Netrvalo dlouho a diváci viděli druhý pokutový kop domácích, který již s přehledem proměnil Tomáš Jeřábek . Stav zápasu tak byl pro domácí v poměru 1:0. Aby toho nebylo málo, o tři minuty později byla k vidění další penalta, tentokrát však na druhé straně hřiště, kdy na 1:1 srovnával David Volf. První poločas ve znamení pokutových kopů skončil nerozhodně. 

 

 

Ve druhém poločase již branka nepadla

Druhý poločas příliš fotbalové krásy nepřinesl. Po většinu času se hrál vyrovnaný fotbal bez větších šancí na obou stranách. Až v závěru domácí zahrozili tečovanou střelou, která však skončila mimo hostující svatyni. Sousedé tabulky se tedy po vyrovnaném utkání rozešli smírně 1:1. Tento výsledek tak nejvíce nahrál vedoucímu týmu soutěže z Koněšína, který tak navýšil své vedení v tabulce již na pohodlných osm bodů.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Mohelno
Malý Miroslav funkcionář klubu: Není to první zápas, co naprosto chybí koncovka, místo abychom ve vyložené šanci vystřelili, tak děláme ještě zbytečné kličky… ve výsledku z toho akorát pramení protiútoky soupeřů.

TJ Sokol Šebkovice B
Holčapek Josef, hráč: V první půli byli domácí více na míči, ale do moc šancí se nedostali. Do druhé půle jsme vstoupili lépe my, ale postupně se hra vyrovnala a tak zápas skončil remízou.



Sestavy


TJ Mohelno
J. Světlík [-] - P. Ležák [-] , F. Meluzín [-] , M. Dvořák [-] , J. Dvořák [-] (73. P. Šanda [-] ) , M. Ondráček [-] - M. Kerndl [-] (65. J. Dvořák [-] ) , F. Žák [-] , P. Jeřábek [-] - T. Jeřábek [-] (73. T. Kábele [-] ) , R. Wascher [-] -

TJ Sokol Šebkovice B
K. Klubal [-] - J. Hobza [-] (79. L. Říha [-] ) , M. Uhlíř [-] , M. Kotačka [-] , R. Svoboda [-] , P. Brada [-] , O. Havlena [-] , D. Volf [-] (89. A. Kotačka [-] ) , J. Krejča [-] (76. P. Kotačka [-] ) , J. Holčapek [-] , J. Fejta [-]

ŽK: 16. F. Žák - 78. J. Fejta .
Hráči zápasu: P. Ležák - O. Havlena .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KRYŠTOF Radek - GRUNTORÁD Pavel (N), KOPEČEK Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: remíza

Souboj sousedů v tabulce a šlágr kola. Očekávám vyrovnaný boj a zkusím tipnout dělbu bodů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích