2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice doma vydřely výhru proti Dukovanům B


Branky


18

 Čáslavice si připsaly výhru nad rezervou Dukovan v poměru 2:0. A to díky bankám že začátku a konce zápasu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se brzy ujali vedení

 Fotbalisté Čáslavic přivítali  na svém hřišti rezervní tým Dukovan. Oba týmy toužily  potom, aby odčinili porážky z minulého kola. Čáslavice do konce čekají na body již tři kola. Sice se propadly do druhé poloviny tabulky, ale stále mají pohodlný náskok na týmy bojující o sestup. Tam patřil i soupeř z Dukovan, který na Čáslavice před tímto zápasem ztrácel devět bodů. Zápas sehrál za velmi krásného a teplého fotbalového počasí. Začátek zápasu se domácímu týmu povedl skvěle, když se již ve 4. minutě trefila Václav Podroužka -1:0.Domácí si vytvořili několik šancí , které už zůstaly nevyužity. Hosté se prakticky jen bránili.

Domácí si v závěru výhru pojistili

 Druhý poločas však nebyl pro střelce obou týmu opět tolik úspěšný. Hosté opět v podstatě jen bránili. Do velké šance se dostal Furiš, ale lob přes gólmana skončil těsně vedle. Domácí měli opět několik gólovek, ale výborně chytající Křišťál všechny zmařil. V závěru vstřelili domácí druhý gól po rychlé přihrávce do malého vápna Milan Rada, a tak domácí brali zaslouženě všechny body. Čekání Čáslavic na bodový zisk, který trval právě tři kola ukončila tedy až domácí ubojovaná výhra s Dukovany v poměru 2:0.



Ohlasy k zápasu



SFK Dukovany 2001 B
Pislcajt Petr, hráč: Do Čáslavic jsme přijeli s cílem získat nějaký bod. Od začátku zápasu jsme se ovšem až na vyjímky většinou bránili. Domácí si vytvořili několik šancí a po půlce jsme o gól prohrávali,jen díky tomu že domácí nedokázali své šance proměnit. Druhou půli jsme opět v podstatě jen bránili. Do velké šance se dostal Furiš, ale lob přes gólmana skončil těsně vedle. Domácí měli opět několik gólovek,ale výborně chytající Křišťál všechny zmařil. V závěru dostáváme druhý gól po rychlé přihrávce do malého vápna a tak domácí berou zaslouženě všechny body.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
M. Obůrka [-] - Š. Binka [-] , V. Podroužka [-] (81. D. Vald [-] ) , M. Rada [-] , T. Rygl [-] (77. D. Jeřábek [-] ) , M. Klika [-] , M. Zikmund [-] , P. Růžička [-] , M. Šimek [-] (88. M. Vybíral [-] ) , M. Busta [-] , L. Mach [-]

SFK Dukovany 2001 B
M. Křišťál [-] - P. Jelínek [-] (64. T. Soukup [-] ) , B. Horák [-] , P. Pislcajt [-] , P. Jílek [-] , F. Smysitel [-] , P. Furiš [-] , K. Krys [-] (64. P. Maštalíř [-] ) , J. Kuchařík [-] (78. T. Slavík [-] ) , D. Havlát [-] (46. V. Soukup [-] ) , J. Nahodil [-]

ŽK: 28. P. Růžička , 75. M. Šimek - 27. J. Kuchařík , 52. B. Horák , 75. V. Soukup .
Hráči zápasu: M. Obůrka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nováček Ivo - STŘECHOVÁ Natálie, FRULA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Čáslavice budou chtít odčinit prohru z minulého kola s posledním týmem tabulky. To by se jim doma mohlo podařit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích