2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 10:15

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smrk si přivezl z Budišova B bod


Branky


0

Fotbalisté Smrku si v posledním podzimním zápase odvezli cenný bod z Budišova B

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli dvakrát do vedení

Po skvělém vstupu do soutěže měl Budišov šňůru šesti zápasů bez výhry a postupně  se propadl do středu tabulky. Při její vyrovnanosti ale má například náskok na předposlední Radkovice dva body. Jejich soupeř ze Smrku sbírá body pouze z domácího hřiště, za to venku na první bodový zisk stále čekají. Utkání se hrálo jako obvykle v nedělním dopoledním čase. V prvním poločase hosté nezačali špatně, ale domácí tým postupně přebíral iniciativu a také se mu podařilo vstřelit vedoucí branku, kterou vstřelil ve 26. minutě Miroslav Mezlík-1:0. Hosté ale svoji snahu také vyjádřili jednou zaslouženou vstřelenou brankou, jejímž autorem byl Filip Nováček ve 39. minutě prvního poločasu -1:1. Radost z vyrovnání hostů však měla jen jepičí trvání. Hned ve 40. minutě bylo opět vedení na straně domácích. Chybu v hostující obraně využil Adam Rybníček, jehož gól znamenal, že se šlo do kabin veseleji domácímu týmu -2:1.

Hosté stačili vyrovnat a v závěru nastřelit tyč

Po změně stran věřilo padesát přítomných diváků, že domácí tým již své vedení uhájí ne-li navýšší. Ale hosté svoji velikou snahu a touhu po dobrém výsledku dokázali vyjádřit v 76. minutě vyrovnávací brankou na 2:2 Ondřejem Sukem. V závěru utkání pak měl Ondřej Suk na kopačce vítěznou trefu, ale ke smůle hostů trefil pouze tyč.



Ohlasy k zápasu



TJ FC Smrk
Horký Karel, trenér: V prvním poločase jsme začali velice dobře, ale domácí dokázali jít dvakrát do vedení. Ve druhé půli jsme se snažili, snažil, až jsme dokázali vybojovat velmi cenný bod.



Sestavy


FC Budišov - Nárameč B
Š. Věžník [-] - M. Mezlík [-] , T. Molnár [-] , M. Holubář [-] , L. Hnízdil [-] , Š. Mareček [-] , A. Rybníček [-] , J. Mezlík [-] , D. Pavlíček [-] , O. Doležal [-] , L. Vala [-]

TJ FC Smrk
M. Cejpek [-] - F. Nováček [-] , F. Wortner [-] , D. Franc [-] , V. Jaskula [-] - M. Pitor [-] , L. Slavík [-] , Š. Hort [-] , O. Sobotka [-] - O. Suk [-] , O. Maláč [-] -

ŽK: 38. M. Holubář - 41. L. Slavík .
Hráči zápasu: M. Mezlík - F. Nováček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PISLCAJK Marek - ŠIMEK Milan, MUSIL Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.