Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín opět zvítězil


19

I v šestém zápase na jaře dokázali fotbalisté Koněšína zvítězit, tentokrát na půdě Jaroměřic v poměru 4:2. Hattrickem se zaskvěl hostující Pavel Čermák

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Za velmi pěkného fotbalového počasí se představil vedoucí tým tabulky z Koněšína na půdě Jaroměřic. Koněšín zatím na jaře neztratil ani bod a zatím s přehledem vede tuto soutěž. Takže favorit tohoto zápasu byl zcela jasný. Hosté se snažili dostat se brzy do vedení, což se jim nakonec podařilo, když se ve 13. minutě trefil Pavel Čermák -0:1. Svoji střeleckou formu pak potvrdil ve 20. minutě a hosté tak rázem vedli 0:2. Hosté tak mohli být uspokojení, čímž dovolili domácí ve 40. minutě snížit na rozdíl jedné branky. Gól na 1:2 dokázal střelit Josef Stejskal. Zápas tak byl zcela otevřen, i když odcházeli do kabin spokojenější hosté, kteří měli našlápnuto k další jarní výhře.

Domácí sice vyrovnali, ale hosté přesto zvítězili

Druhý poločas pak opravdu přinesl ještě zápletku. Domácí týmu se totiž podařilo smazat dvougólovounu ztrátu, když v 62. minutě Marek Konfršt vyrovnal na 2:2. Roste ale mají ve ve svých řadách Pavla Čermáka, který se hattrikem postaral o to, že šli hosté opět do vedení -2:3. Pavel Čermák tak zaznamenal ve dvou zápasech dohromady neuvěřitelných osm branek. O to, že zůstanou hosté na jaře stoprocentní pak potvrdil v 87. minutě gól Michala Konečného na konečných 2:4. Vítězstvím se Koněšín odpoutal od Mohelna již na osm bodů, protože se Mohelno rozešlo s Okříškami B nerozhodně 1:1.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměřice nad Rokytnou
Hambálek Tomáš, hráč: Kdo si myslel, že to bude mít Koněšín jednoduché, ten se spletl. Hosté sice vedli 2:0, ale po srovnání domácích se hosté malinko začali bát, ale další 2 šance rozhodli.

TJ Koněšín
Dvořák Štěpán, hráč: Dneska utrápená výhra. Na 3 body jsme se hodně nadřeli až bych řekl zbytečně. Neproměnili jsme nějaký šance a bylo z toho zbytečný drama. Nakonec jsme to zvládli a jsme za to rádi. Takovéhle zápasy ale někdy jsou.



Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
M. Kašparides [-] - T. Hambálek [-] , T. Přibyl [-] - A. Milchevych [-] - J. Procházka [-] , Z. Nykrmajer [-] , D. Stadnik [-] (89. V. Kočí [-] ) , M. Konfršt [-] (77. O. Badawi [-] ) , P. Hadraba [-] , J. Stejskal [-] (68. J. Pelán [-] ) , V. Aujezdský [-]

TJ Koněšín
M. Macháček [-] - J. Svoboda [-] (87. P. Čermák [-] ) , L. Lazárek [-] (62. S. Horký [-] ) , M. Konečný [-] , O. Šibůrek [-] , J. Meczl [-] , P. Čermák [-] (87. R. Sobotka [-] ) , P. Špaček [-] , P. Zahradníček [-] , J. Heralecký [-] , Š. Dvořák [-] (70. D. Doležal [-] )

ŽK: 86. V. Aujezdský - 65. P. Špaček .
Hráči zápasu: O. Šibůrek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: DĚDEK Jiří - VYDRA David (N), MUSIL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra hostů

Nemůžu tipnout jinak než výhru hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích