EXPERT TIP - 18.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018

Datum kola: 25.3.2018

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod. Tentokrát bude expertem dražický světoběžník Lukáš Stuchlík.




Lukáš Stuchlík

S fotbalem začínal v Dražicích, kde prošel přípravkou a poté se přesunul do FK Tábor, kde strávil většinu své mládežnické fotbalové kariéry. Po sloučení hrál, za FC MAS Táborsko, kde odehrál v podstatě nejvíce utkání v divizi a v ČFL (již mezi muži), kde stihl za pouhých pět odehraných minut vsítit svůj jediný gól v soutěži. Poté se vrátil do svých rodných Dražic, tam však ihned zažil pád do 1. A z nejvyšší krajské soutěže, kde Dražice hrály nepřetržitě dlouhých 16. let! Avšak po roce se suverénním způsobem se svými spoluhráči do kraje vrátil. Co se týče postu, tak byl Lukáš od dětských let spíše útočník a to mu zůstalo do dnes. V dorostu hrával pozici pravého křídla, ale jak šel čas a Lukáš dle jeho vlastních slov nabral váhu a ztratil předešlou dynamiku a rychlost, kterou na křídle potřeboval, přesunul se zpět do útoku. V útoku se snaží těžit hlavně ze své urostlé postavy a svému týmu se snaží přispět góly, které jsou na tomto postu nezbytností.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 0 - 38 - 62 %
Komentář experta:

Z Katovic se body vozí těžko, mají tam skvělou podporu fanoušků a hlavně doma zahrát umí. Jindřichohradečtí začali doma skvěle s Olešníkem, ale myslím, že z Katovic si odvezou pouze bod.

Tip experta: 0 23 - 8 - 69 %
Komentář experta:

Včelnice nutně potřebuje doma bodovat, pokud chce pomýšlet na setrvání v soutěži. S Hlubokou to však bude mít nesmírně těžké, protože hosté začali jaro překvapivou porážkou vedoucí Želče. I přesto věřím, že Včelnice uválčí na domácí půdě alespoň bod.

Tip experta: 1 85 - 15 - 0 %
Komentář experta:

Tak tady vidím jasného favorita domácí Olešník, sice prohráli poměrně vysokým rozdílem v Jindřichově Hradci, ale mají kvalitní tým a doma přejedou nevýraznou Třeboň vysokým rozdílem.

Tip experta: 1 77 - 23 - 0 %
Komentář experta:

Milevsko sice v předchozím zápase porazilo vysokým rozdílem nabušené béčko Táborska, ale v Protivíně se často nevyhrává a myslím, že i tentokrát budou brát domácí všechny tři body.

Tip experta: 2 8 - 0 - 92 %
Komentář experta:

Dačice jsou v podobné situaci jako Včelnice a potřebují doma nutně naplno bodovat. Myslím si však, že Rudolfov má kvalitnější kádr a dokáže si z Dačic odvézt všechny tři body.

Tip experta: 1 77 - 23 - 0 %
Komentář experta:

Tohle je pro mě osobně zápas sezóny. Zaprvé, když se nám podaří doma vyhrát, odskočíme hráčům Sokola na sedm bodů, což by mohlo být klíčové pro nadcházející část sezóny. Zadruhé, jelikož v Sokole znám snad všechny a jsou to mojí dlouholetí kamarádi a právě proto bych si strašně rád po zápase zařval vítězný pokřik. Na tento souboj se opravdu těším i když se ho kvůli zranění nebudu moci aktivně zúčastnit. Dražice Go!!!

Tip experta: 1 84 - 8 - 8 %
Komentář experta:

Táborsko dostalo v předchozím zápase výprask od Milevska a proto si myslím, že v domácím zápase už nebudou chtít nic podcenit a zvítězí. Samozřejmě bude hodně záležet na sestavě Táborska, jak tým doplní o hráče z áčka, ale i přesto věřím, že doma budou bodovat naplno.

Tip experta: 1 85 - 15 - 0 %
Komentář experta:

Tady to vidím na jasnou záležitost pro domácí Želeč. Pokud si chtějí udržet první příčku, musí bodovat.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Věra Hochová 7
2. Jan Hoch 6
3. Tomáš Tengl 5
4. František Pouzar 5
5. Radek Holý 5
6. Pavel Tauber 4
7. Venca Likeš 4
8. Jiří Jetmar 4
9. pavel mikšátko 3
10. Martin Blazek 3
11. Michal Lemberka 3
12. Andrea Distelová 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.