5:2
(2:0)
49. M. Průcha
87. J. Matoušek (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 17:00

22.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olympie doma přetlačila třeboňskou Jiskru


Branky


24. R. Štos , 44. V. Dobal , 60. F. Vaníček , 65. V. Dobal , 75. V. Dobal - 49. M. Průcha , 87. J. Matoušek (p.)
19

Po postupové kocovině do finále krajského přeboru čekal na Třeboň další těžký duel, který svěřence Karla Bicence nechal zavítat do Týna nad Vltavou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobal on fire

Parádní utkání v Týně nabídlo první branku ve 24. minutě, kdy Olympii poslal do vedení útočník Radim Štos. Hosté měli šance na vyrovnání, paradoxně však padla branka opět do branky Třeboně. V samotném závěru poločasu se míč dostal k nohám Vladimíra Dobala, který nedal Flaškovi žádnou šanci a poslal Týn do dvoubrankového trháku.

Třeboň se ovšem nevzdávala a ve 49. minutě zažehnal jiskřičku naděje na body snajpr Martin Průcha. Byl to ale právě Průcha, který v 52. minutě viděl za své slovní protesty druhou žlutou kartu a následně tak zamířil předčasně pod sprchy. Přesilovku využil Týn po hodině hrací doby, kdy se prosadil František Vaníček. Tato branka definitivně zlomila odpor Třeboně, kterou ještě dvakrát "ztrestal" Vladimír Dobal, který dokonal svůj hattrick. Poslední branku utkání vstřelil v 87. minutě hostující Jan Matoušek, který proměnil nařízený pokutový kop.

Olympie i přes tento pozdní gól však porazila Třeboň poměrem 5:2 a svěřenci Romana Hřiba si tak připsali na své konto parádní tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou
Roman Hřib - trenér: S Třeboní jsme očekávali náročný a těžký zápas, ale i hezký fotbal. Vstoupili jsme dobře do zápasu, hráli jsme vlastně fotbal stejně jako s každým soupeřem, měli šance a dnes i větší efektivitu, kdy jsme poločas vedli 2:0. Na začátku druhé půle jsme měli také dvě zakončení, ale bez zvýšení. Naopak pak měla Třeboň pasáž, kde nás dostala pod tlak a snížit na 2:1. Tlak pokračoval a zlom zápasu nastal po centru do našeho vápna a souboje Průcha x Brom, kde to sudí nechal hrát, Průcha to viděl jinak a dostal za protesty druhou žlutou. Pak v přečíslení jsme postupně navyšovali a zápas dovedli do vítězství.

TJ Jiskra Třeboň
Karel Bicenc - trenér: Zápas byl v prvním poločase vyrovnaný, bohužel jsme udělali v obraně chyby a darovali soupeři dva góly, ani útočícím hráčům se nedařilo proměnit šance. Do druhého poločasu jsme přeskládali sestavu a vrhli síly do útočení. Dali jsme rychlý gól a měli jsme další šance na vyrovnání. V 52. min. obdržel Průcha druhou žlutou a šli jsme do deseti. V oslabení jsme chybovali v obraně a soupeř toho využil. Zápas s Týnem nám nevyšel. Věřím, že se z chyb poučíme a v příštím zápase to odčiníme.



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Kubík [-] - L. Gutwirth [-] , L. Maxa [-] , J. Meidl [-] , J. Brom [-] - F. Vaníček [-] (79. L. Stoklasa [-] ) , M. Procházka [-] (59. T. Houska [-] ) , R. Štos [-] (70. J. Mezera [-] ) , V. Dobal [-] - - L. Mravec [-] (82. F. Hudeček [-] ) , J. Hudeček [-]

TJ Jiskra Třeboň
J. Flaška [-] - D. Andres [-] , D. Širhal [-] (79. P. Valíček [-] ) , J. Zavadil [-] , M. Pánek [-] , J. Vrána [-] , K. Bicenc [-] (71. O. Pitelka [-] ) , J. Vranovský [-] (57. L. Hromádka [-] ) , M. Průcha [-] , F. Radosta [-] , J. Matoušek [-]

ŽK: 43. M. Průcha , 60. L. Hromádka . ČK: 52. M. Průcha .
Hráči zápasu: V. Dobal .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Pravda Luboš - KAŠTÁNEK Libor, NĚMEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Filip Blažek
Tip experta: výhra hostů

Třeboň zatím na jaře ztratila pouze v Mirovicích. Kvalitní týnská obrana bude dělat problémy, ale Jiskra domů těsnou výhru odveze.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů