1:1
(1:0)
90. M. Horka (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 15:00

18.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražice remizovaly v derby se Sokolem S. Ústí


Branky


36. J. Kromka - 90. M. Horka (vl.)
0

Vzhledem k počasí posledních dnů se Dražice snažili první domácí utkání jara odložit, ale hosté byli proti, a když i rozhodčí usoudil, že hrací plocha je v pořádku, nezbylo než vyrazit do boje o body. Skutečné dění na hřišti odpovídalo spíše urputnému boji než pohlednému fotbalu. Svědčí o tom i počet potrestaných hráčů, rozhodčí ukázal celkem deset žlutých karet! Bohužel Veselý a Hoffmann, oba s kapitánskou páskou museli po dvou žlutých kartách do sprch předčasně. Dražické může vyloučení kapitána Veselého mrzet o to víc, že po zranění nedohrál utkání Daniel Štecher a pro utkání v Milevsku budou mít trenéři problémy postavit jedenáct hráčů. Utkání nakonec skončilo remízou 1:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení se na svém hřišti ujali hráči Dražic

Samotné utkání začali první šancí hosté již v 5. minutě utkání, kdy se Sokolt dostal k míči v pokutovém území a prudce vystřelil. Do střely se mu však postavil Bareš a vlastním tělem zabránil vstřelení gólu. Baka tedy nemusel zasahovat. O tlaku, který si hosté vytvořili vypovídá i množství rohových kopů. Po těchto rohových kopech dvakrát hlavičkoval Aleš Kutner, ale vždy mimo bránu. Hráči Dražic se dostali do zakončení až po dvaceti minutách hry, kdy Kromka přihrával J. Štecherovi, který střílel, ale střela se mu nepovedla a brankář Sedloň s ní neměl žádný problém. I přes tlak hostů se jako první radovali z gólu hráči Dražic. Valášek poslal z obrany pas až na polovinu hostů, Podroužek neodhadl padající míč, který mu uskočil přímo na nohy Kromky. Dražický forvard svůj samostatný náběh proti brankáři Sedloňovi vyřešil střelou ke vzdálenější tyči a posunul Dražice ve 36. minutě do vedení 1:0. Pojistku mohl přidat ve 40. minutě utkání M. Stuchlík, když jeho centr z levé strany skončil na břevně Sedloňovi branky. To bylo z první půle vše.

 

    

 

O konečném výsledku utkání rozhodl vlastní gól

Do druhé půle nastoupil místo hrajícího trenéra Sokolta Irsa a byl to právě nový muž na hřišti, který vypracoval gólovku v 51. minutě. Po pravé straně se zbavil D. Štechera a předložil před branku míč na kopačku A. Kutnera, jeho střela šla však těsně nad branku. Na druhé straně zahrozil Horka, když dorážel míč po přímém kopu Veselého. Ani jeho pokus si však nenašel cestu do branky a skončil mimo tyče. Podobně se svou příležitostí naložil i J. Štecher, kterého obstřel brankáře zamířil těsně mimo. Starší ze Štecherů se neprosadil ani v dalším náběhu na branku z levé strany. Byl stíhán obráncem a jeho pokus stačil brankář odvrátit na roh. V 63. minutě se nepříjemně zranil Daniel Štecher, který po hlavičkovém souboji špatně došlápl a musel být odnesen na nosítkách. Za zdržení nastavil rozhodčí pět minut nad rámec hrací doby a to se Dražicům stalo osudným. Nejprve se v 90. minutě dostal k míči za dražickou obranou Aleš Kutner, ale ze tří metrů napálil balon přímo do náruče Baky. Hosté v těchto fázích utkání dokázali dražické borce zatlačit a těm se nedařilo podržet míč a vše vyústilo ve srovnání skóre po nešťastném odkopu Bareše v 93. minutě. Nešťastném proto, že trefil pouze před sebou stojícího Valáška od jehož obličeje se míč odrazil zpět do vápna a tam Horka ve snaze odkopnout míč do autu, trefil vlastní branku 1:1. A tím také zápas skončil.

 

 

 

Autor: Lubomír Kolář (redakčně upraveno)

 



Ohlasy k zápasu


TJ Dražice
Lubomír Kolář (vedoucí mužstva): " Bojovné utkání, ve kterém byli hosté fotbalovější, skončilo asi zaslouženou remízou. Další zápas hrajeme příští neděli v Milevsku a kopačky si asi bude muset přibalit i druhý trenér Vlasta Stuchlík a kustod Franta Ursacher."

Sokol Sezimovo Ústí
David Hladík (hráč): "Od počátku utkání jsme byli aktivnějším týmem, bohužel do vedení se dostaly domácí Dražice. Ke konci zápasu jsme Dražice sevřeli před vlastní brankou a odměnou nám byl gól, který si do vlastní branky vstřelil pouhou minut před koncem Horka."



Sestavy


TJ Dražice
M. Baka [-] - E. Böhm [-] (90. R. Vačlena [-] ) , T. Bareš [-] , M. Stuchlík [-] , J. Štecher [-] , D. Štecher [-] (65. M. Dvořák [-] ) , R. Valášek [-] , P. Novotný [-] , M. Veselý [-] , M. Horka [-] , J. Kromka [-]

Sokol Sezimovo Ústí
Z. Sedloň [-] - P. Vilímek [-] , M. Sokolt [-] (46. L. Irsa [-] ) , A. Kutner [-] , J. Bartáček [-] , D. Šmíd [-] , V. Hoffmann [-] , J. Mrúz [-] (75. D. Hladík [-] ) , P. Kutner [-] , V. Podroužek [-] , D. Novotný [-]

ŽK: 49. M. Stuchlík , 60. J. Kromka , 66. J. Štecher , 73. M. Veselý - 33. D. Šmíd , 57. V. Hoffmann , 62. P. Kutner , 80. V. Podroužek . ČK: 84. M. Veselý - 74. V. Hoffmann .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vican Miroslav - HOCH Karel, DUNOVSKÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.