0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 15:00

18.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Namlsané Milevsko porazilo venku Protivín


Branky


0

Utkání 18. kola se odehrálo na hřišti Protivína, který však hrál teprve svůj první jarní duel, kdežto Milevsko už mělo povedenou jarní premiéru za sebou. Utkání nabídlo dvě branky vstřelené jedním hráčem. Milevští si odvezli z Protivína všechny tři body po výhře 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

První půli rozehráli poněkud aktivněji domácí hráči, kteří hráli své první jarní utkání v soutěži. Jednu z větších šancí domácích měl Uhlík, ale ve slibné šanci hlavou minul branku. V průběhu poločasu se již začala přelévat převaha z kopaček domácích na kopačky hostů z Milevska. První větší šanci měli hráči hostí po akci na ose Koutník a Sedlák. Tato šance však gólem neskončila. Do závěru první půle se ocitl ve slibné gólovce Říha, ale ani tentokrá diváci gól v Protivíně neviděli. A tak se šlo o poločase do šaten za nerozhodného stavu 0:0. Fanoušci si tedy na góly museli počkat až do druhé půle.      

Lukáš Sedlák rozhodl dvěma góly...

Po změně stran se již sebevědomé Milevsko hnalo kupředu. Jeho hráči byli čím dál tím častěji na soupeřově polovině a dalo se tušit, že brzy padne gól. Tak se také stalo. Poprvé se mohli milevští radovat v 58. minutě, kdy opět po spolupráci Koutníka se Sedlákem padla branka. Střelcem branky byl Lukáš Sedlák, který tak otevřel skóre zápasu na 0:1 z pohledu hostí. Veškerá protivínská snaha o vstřelení kontakního gólu se bortila už před velkým vápnem Milevska. Po další chybě v defenzivě domácích se míče ujal Barda, který byl na hřišti sotva pár minut a předložil míč na nehlídaného Lukáše Sedláka, který svým druhým gólem v 73. minutě upravil stav utkání na 0:2. Protivín prohrál utkání zejména kvůli hrubým chybám v defenzivě a doplatil tak možná i na to, že Milevsko již mělo za sebou povedené utkání s Táborskem B z minulého víkendu.



Ohlasy k zápasu


FK Protivín
Marek Hanus (brankář): "Díky počasí jsme se na hřiště dostali až den před zápasem a myslím, že to bylo znát. Navíc jsme minulý týden, na rozdíl od Milevska, nehráli. Bylo vidět, že je výhra nakopla a působili uvolněněji. Nám se nedařila kombinace a ani pohyb. Když potom oba góly hostům darujeme na zlatém podnose, těžko můžeme myslet na tři body. Doufám, že to bylo dnes jen terénem a příští náročný týden zvládneme lépe."




Sestavy


FK Protivín
M. Hanus [-] - J. Mikulenka [-] , D. Uhlík [-] , L. Ruczkowski [-] , L. Hála [-] (73. M. Zach [-] ) - V. Rothbauer [-] , M. Říha [-] , Z. Vorel [-] , M. Fiala [-] (67. J. Vojík [-] ) , R. Vojta [-] - J. Vorel [-] -

FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - P. Novotný [-] (88. J. Paták [-] ) , J. Kosobud [-] , T. Vakoč [-] - J. Komárek [-] , J. Marvan [-] , L. Sedlák [-] (86. J. Svojše [-] ) , M. Petr [-] - F. Koutník [-] (90. M. Kálal [-] ) - M. Málek [-] , P. Dvořák [-] (71. J. Barda [-] )

ŽK: 82. J. Vorel - 60. J. Komárek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Přibyl Jan - KOTALÍK Petr, SEBERA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.