3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 15:00

18.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na vítězné utkání Olešníka nad Třeboní se dorazil podívat i David Lafata!


Branky


40. P. Tomek , 49. L. Dudek , 74. L. Dudek
0

Olešník v 18. kole napravil minulý víkend, kdy v J. Hradci prohrál a navíc dostal pět gólů. Tentokrát však nic nenechal náhodě a Třeboň porazil před zrakem Davida Lafaty i díky dvěma gólům Lukáše Dudka 3:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsný náskok Olešníka

Jarní premiéra na domácím hřišti čekala na hráče Olešníka. Ti chtěli napravit nepovedený vstup do sezóny, jelikož inkasovali na hřišti J. Hradce nepopulárního bůra. To hosté z Třeboně si minulý víkend připsali tři body po výhře nad Dražicemi a navíc měli Olešníku co vracet, protože je na podzim doma rozstřílel 0:4. Úvodní dějství se odehrávalo pod taktovkou domácích, které ze středu hřiště dirigoval uzdravený Rožboud. Trenéru Táborskému, ale vypadl ze sestavy zraněný Šahajda a jen na lavičku usedl nachlazený Šíma. Na šance byla ovšem první polovina chudá. První vážnější šanci měl po přihrávce od Dudka Heller, ale jeho střela ze dvaceti metrů mířila do středu branky. Hosté dopředu příliš nehrozili, nejvíce se snažil Holzepl, ale domácí obrana ho vždy včas zastavila. Ospalý první poločas tak rozlouskli až domácí pět minut před odchodem do šaten. Dudek nevypustil pas od Rožbouda a Tůma v tísni odhlavičkoval jen k nohám P. Tomka. Ten si míč navedl z prave strany na střed hřiště a po vzoru brazilce Ronalda uklidil míč bodlem přesně k tyči. Poločas 1:0.

 

 

Dva góly Olešníka a červená karta pro Třeboň

Druhý poločas se odehrával opět pod taktovkou domácích a ti navíc ve 49. minutě přidali druhý gól. Kapitán Nýdl poslal dlouhý pas za obranu, kolem Cahyny se prohnal expres z Pasova Dudek a střelou kolem Skály zvýšil na 2:0 pro domácí. Po necelé hodině hry pak přišla pro hosty další rána, když unikajícího Rabiňáka v 63. minutě fauloval Hami na hranici velkého vápna a musel předčasně pod sprchy. Následný přímý kop Rožbouda propadl Skálovi mezi prsty, ale míč naštěstí pro třeboňské skončil vedle tyče. Olešník kontroloval hru a v 74. minutě utkání přidal třetí branku. Po kolmici Rožbouda se uvolnil na levé straně Nýdl, který následně naservíroval míč do vápna Dudkovi a ten se v zakončení nemýlil. Této kombinaci přihlížel i David Lafata, který byl zřejmě obhlédnout útočnou konkurenci a nebo se jen přišel podívat, jak se má udržet náskok 3:0 až do závěrečného hvizdu! Olešník si připsal zasloužené tři body a už ve druhém jarním kole o bod předčil svůj loňský bodový výčet celé sezóny.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Třeboň
Karel Holzepl (hráč): "První poločas byl bez výrazných šancí, gól jsme dostali po naší chybě. Druhý poločas jsme začali lépe, ale bohužel jsme si nevytvořili žádné gólové šance. A tak naše naděje ukončil Lukáš Dudek, který dal dvě branky a rozhodl zápas. Náš výkon byl tragický a zoufalý. Ke všemu se nám ještě zranil Petr Koktavý a červenou kartu obdržel Marek Hami za faul, který byl minimálně sporný. Naopak si myslím, že to byl útočný faul od soupeře, ale sudí to odpískal, tak jak to odpískal..."



Sestavy


FK Olešník
M. Jirkal [-] - J. Kalášek [-] , L. Dudek [-] , S. Rožboud [-] , M. Nýdl [-] , M. Rabiňák [-] (77. D. Votava [-] ) , S. Vařák [-] , P. Tomek [-] (70. M. Šíma [-] ) , M. Studnička [-] , J. Dráb [-] (86. J. Fořter [-] ) , D. Heller [-]

TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - P. Tůma [-] , M. Pancíř [-] , M. Hami [-] , M. Průcha [-] (46. T. Tůma [-] ) , K. Holzepl [-] , M. Bednář [-] (46. D. Kodras [-] ) , J. Matoušek [-] (83. J. Kolář [-] ) , P. Koktavý [-] (67. J. Veselý [-] ) , P. Pučejdl [-] , O. Cahyna [-]

ŽK: 45. L. Dudek , 59. J. Dráb , 61. M. Nýdl - 67. T. Tůma . ČK: 63. M. Hami .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Klátil Michal - KROUTL Vít, KORANDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.