Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 15:00

18.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Včelnice ztratila proti Hluboké další důležité body v boji o záchranu


Branky


0

Včelnice dostala od Hluboké hned v 1. minutě gól.  A jelikož Hluboká byla lačná po gólech a včelničtí se ne a ne zpamatovat. Skončilo utkání poměrně snadnou výhrou 3:1 z pohledu Hluboké. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Včelnice zaspala začátek utkání

Začátek utkání nebyl pro Novou Včelnici, která potřebuje na jaře každý bod jako sůl vůbec dobrý. Dle slov trenéra Vajdy (Nová Včelnice) si včelničtí v kabině řekli, že když se vyvarují zbytečných chyb mají možnost získat všechny tři body. Jenže jak již bylo řečeno už úvod utkání byl poznamenán hrubou chybou v defenzivě N. Včelnice. V 1. minutě utkání ztratil David Jaroš před vlastním vápnem balon při troufalé kličce a podklouzl a tuto chybu ihned potrestal střelou, která skončila gólem Tomáš Antoš. Stav utkání byl tedy 0:1 ve prospěch Hluboké. Od té doby si domácí hráči nevytvořili téměř žádné šance a jen díky skvěle chytajícímu Holickému neobdrželi do poločasu další branky.

Hluboká potvrdila formu..

Se začátkem druhé půle využil trenér domácích jediné dva hráče, které měl připraveny na střídání. Ze hřiště odešel Jaroš a Vaš a místo nich nastoupil Hornát a Vokuš. Je dobré zmínit, že to byl ze strany trenéra jistý risk, protože kdyby se mu někdo z hráčů zranil neměl by ho už kým nahradit. Po pěti minutách druhého poločasu se Nová Včelnice dostala do zakončení, ale střela Průši gólem neskončila. Avšak Hluboká stále nepolevovala ve svém tlaku a odměnou jí byla druhá branka skvěle hrajícího Tomáše Antoše v 58. minutě utkání. Stav utkání byl tedy 0:2 pro hosty. Domácí hráč Stanislav Pacholík nebyl s vývojem utkání spokojen, a tak v 63. minutě utkání vypustil téměř ze čtyřiceti metrů dělovku, která skončila za zády Brašničky! Tento kontaktní gól znamenal snížení pro domácí na 1:2.  Včelnice však i přes tento rychlý kontakní gól vyrovnat nedokázala. A jelikož to chvílemi vypadalo, že jediným, kdo nechtěl výhru Hluboké připustit, byl domácí brankář Holický, přišel v 92. minutě třetí gólový trest. Gól vstřelil za Hlubokou Tomáš Křiváček a završil, tak na konečné skóre 1:3 ve prospěch hostů. 



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Včelnice
Radek Vajda (trenér): "V šatně jsme si řekli, že když se vyvarujeme zbytečných chyb, máme na to získat všechny tři body. Mužstvo bylo naladěno a z kluků bylo cítit odhodlání zvítězit. Jenže úvod utkání byl katastrofální a pro mě nepochopitelný! V 1. minutě si Jaroš řekne o balón před naším vápnem, který může vrátit stoperovi nebo golmanovi, ale on se rozhodl na těžkém terénu jít do kličky a podklouzl a soupeř se snadno dostal do zakončení a parádní střelou z hranice vápna dostal Antoš Hlubokou do vedení. To byl klíčový moment celého zápasu. Nás to srazilo do kolen a za celé utkání jsme se z toho už nedostali. Za zmínku stojí dvě jména z našeho mužstva - Pacholík a golman Holický. Pacholík vstřelil parádní branku snad ze čtyřiceti metrů a Holický, který vychytal minimálně pět tutovek hostů. Jinak to byla z naší strany ostuda, tak se o nejvyšší krajskou soutěž nehraje!"




Sestavy


TJ Nová Včelnice
L. Holický [-] - D. Tuček [-] , A. Vaš [-] (46. M. Vokuš [-] ) , L. Šlapanský [-] , M. Petráš [-] , Z. Didek [-] , T. Mareš [-] , O. Blažek [-] , S. Pacholík [-] , J. Průša [-] , D. Jaroš [-] (46. V. Hornát [-] )

TJ Hluboká nad Vltavou
D. Brašnička [-] - K. Jonáš [-] , T. Antoš [-] (81. T. Adam [-] ) , S. Legdan [-] , J. Čermín [-] , P. Turek [-] - D. Říha [-] (89. O. Krátký [-] ) , J. Rubick [-] (86. T. Křiváček [-] ) , Z. Stráský [-] , K. Kulík [-] - P. Hájek [-] (72. O. Němec [-] )

ŽK: 68. Z. Didek - 74. D. Říha .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Herzog Radek - HANES Tomáš, PETERKA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.