EXPERT TIP - 28.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 4.6.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Šimon Derner

Šimon Derner je útočník hradecké Slavie, která je momentálně na pátém místě tabulky. Sám Derner vstřelil v tomto ročníku jedenáct branek a je nejlepším střelcem svého mužstva. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 75 - 0 - 25 %
Komentář experta:

Byl bych špatný srdcař, kdybych napsal něco jiného. Chceme odčinit poslední domácí porážku s Hořicemi a navázat na výhru v Červeném Kostelci. Na Nové Město by mohlo platit větší hřiště, protože jejich jarní výhry jsou buď z domácí umělky, nebo ze hřišť soupeřů s relativně menšími rozměry.

Tip experta: 1 75 - 25 - 0 %
Komentář experta:

Jičín si minulé kolo neporadil s Provodovem, ale na domácím hřišti nedaruje Kostelci ani bod. Mužstvo Kostelce chtělo být určitě celou sezonu na vyšších příčkách, ale na lepší, nežli 9. místo to letos stačit nebude.

Tip experta: 2 25 - 0 - 75 %
Komentář experta:

Chlumec doma až tolik body nerozdává. Jejich soupeř z Vysoké má trochu personální problémy, ale i tak má zkušené mužstvo a odveze si z Chlumce všechny body po výhře o dvě branky.

Tip experta: 1 75 - 25 - 0 %
Komentář experta:

Libčany si doma pohlídají 3 body. Jaroměř nebude chtít dát svou kůži lacino, ale domácí svojí kvalitou přikovají soupeře ještě více do boje o záchranu.

Tip experta: 0 75 - 25 - 0 %
Komentář experta:

Lázně čekají na výhru tři kola a doma se jí nedočkají. Dobruška bude hodně kousat a nebude se chtít vzdát naděje na záchranu. Domácí budou lepší, ale vyrovnávající branku vstřelí deset minut před koncem hostující středopolař Mikušík.

Tip experta: 1 75 - 25 - 0 %
Komentář experta:

Provodov sice porazil Jičín a Broumov prohrál v Dobrušce, ale i tak očekávám výhru domácích. Spousta diváků požene Broumov za góly a hostům nebude vyhovovat tvrdý a agresivní styl domácích obránců. Rád se podívám na livestream, protože brankář Buchta předvede určitě několik skvělých zákroků.

Tip experta: 1 50 - 25 - 25 %
Komentář experta:

„Bayern nad Kněžnou“ nebude rozhodně válcovat soupeře jako kolegové z Německa, ale porazí oslabeného soupeře z Hořic. Tipuji, že střelec Počtýnský nevstřelí branku.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Pokud nastoupí v základní sestav domácích uzdravený Holec, vstřelí dvě branky. Obrana Červeného Kostelce na něho není dostatečně rychlá a nebude stíhat přihrávky rozdělované od Blažeje. Formu hostů jsme okusili minulý týden a nemyslím si, že by si odvezli nějaké body.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Marek Macák 5
2. Ladislav Hanzlík 5
3. Patrik Palm 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.