Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

28.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Provodov se střelecky probral příliš pozdě, Broumov zvítězil jasně 5:2.


Branky


0

Mezi týmy bojujícími o setrvání v soutěži se hrálo atraktivní utkání. Více šancí si v úvodu tvořili hosté z Provodova, góly ale dával pouze Broumov. Provodov se prosadil až v závěru zápasu, v té době už ale Broumov vedl o čtyři góly. Provodovu tak nepomohly ani dvě slepené branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Provodov začal aktivně. V deváté minutě se ke střele z hranice vápna dostal David Hlava. Jeho pokus obrana Broumova sice zblokovala, míč se ale odrazil k Milanu Zelenému, ten ale minul bránu. Chvíli nato Broumov vedl útočnou akci po pravé straně. Přízemní centr směřoval na zadní tyč, kde před možným zakončovatelem odvrátil míč na roh provodovský obránce Jakub Chmelík.

V patnácté minutě hosté kopali přímý kop. Prudká střela směřovala do pravého horního rohu, broumovský gólman Jakub Drahorád se ale vytáhl s dobrým zákrokem a míč vyrazil na roh. Provodovští nebezpečně rozehrávali rohové kopy. Centrované míče chodily do skrumáže na přední tyči broumovské brány. Díky tomu docházelo dramatickým odrazům, při kterých se míč mohl kdykoliv odrazit do brány.

V pětadvacáté minutě propadl míč na hranici malého vápna. Provodovský střelec ale v této nadějné pozici vysoko přestřelil broumovskou bránu.

Po půlhodině hry se začali intenzivně připomínat domácí. Do vápna Provodova létal jeden centr za druhým. V jednatřicáté minutě z hranice vápna vypálil Ondřej Gago a jeho rána jen těsně míjela pravou tyč provodovské brány.

Bezbrankové skóre bylo prolomeno v pětatřicáté minutě. Centrovaný balon se ve vápně Provodova snesl k Jakubu Šimonovi, který ve skluzu dostal míč za záda bezmocného gólmana Petra Buchty. Na gólový úspěch domácí brzy navázali a o čtyř minut později navýšili díky druhé brance Jakuba Šimona své vedení.  

Ve druhém poločase Broumov pokračoval ve své produktivní hře. Už minutu po zahájen druhé části se prosadil Ladislav Hanzlík. Broumov potvrzoval nabytou herní pohodu a v padesáté sedmé minutě zvýšil už na 4:0, když se hlavou prosadil Tomáš Němeček.

 

Čtvrt hodiny před koncem se hosté rozhodli závěr zápasu zdramatizovat a dvěma góly během jediné minuty snížili na 4:2. V závěru zápasu se Provodovští snažil dostat k dalším gólům, většinu jejich šancí ale zastavovalo ofsajdové postavení. Dvě minuty před koncem mohl Broumov definitivně rozhodnout, gólman Buchta se ale vytasil s výborným reflexivním zákrokem. Pátého gólu se Broumov přece jen dočkal v devadesáté minutě. V devadesáté minutě se k míči ve vápně dostal Miroslav Hečko, který střelou z otočky upravil na konečných 5:2. 



Sestavy


TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - M. Gago [-] , O. Gago [-] , J. Schubert [-] (72. J. Michálek [-] ) , M. Růžička [-] - T. Němeček [-] (68. J. Rolník [-] ) , D. Svoboda [-] , J. Šimon [-] (65. L. Novák [-] ) , E. Wilke [-] - M. Hečko [-] , L. Hanzlík [-] -

TJ Sokol Provodov
P. Buchta [-] - J. Kulhánek [-] , O. Nejman [-] - O. Vrabec [-] , P. Kratěna [-] , L. Bek [-] , L. Khun [-] , L. Nožka [-] - M. Zelený [-] (61. M. Voborník [-] ) - D. Hlava [-] , J. Chmelík [-]

ŽK: 49. E. Wilke , 62. T. Němeček , 83. D. Svoboda - 78. D. Hlava , 82. P. Kratěna .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Krucký Dušan - KOUTNÍK Michal, ŠKODA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.