3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 14:30

28.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín v prvním poločase rozhodl o výhře nad Kostelcem


Branky


0

Fotbalisté Jičína nakročili za třemi body už v prvním poločase, kdy vstřelili tři branky. Ve druhém poločase Kostelec nedokázal na vedení soupeře nijak zareagovat, a Jičínu se tak podařilo napravit nepovedený zápas proti Provodovu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jičínští chtěli napravit výprask, který jim minulý týden uštědřil poslední Provodov. Domácí vstoupili do zápasu aktivně a už po pěti minutách se ujali vedení. Jeden z jičínských fotbalistů hlavou prodloužil balon na nabíhajícího Michala Milera, který střelou po zemi otevřel skóre zápasu.

Po rychlé inkasované brance převzal útočnou iniciativu Kostelec. Hosté se více drželi na míči, kombinovali kolem soupeřova vápna a získávali standardní situace. V zakončení ale hosté nebyli dostatečně přesní, naopak Jičín přidal druhý gól. V jednatřicáté minutě se domácí dostali do rychlého brejku, který do zakončením do prázdné branky završil Jakub Nálevka.

Ještě do konce poločasu domácí potvrdili svoji efektivitu potřetí. Ve čtyřicáté páté minutě se míč po standardní situaci dostal v pokutovém území k Jiřímu Macháčkovi, který z bezprostřední blízkosti prostřelil gólmana Jana Rolejčka.

 

Ve druhém poločase Jičín kontroloval nabyté vedení. Další gól už zápas nepřinesl, přestože se domácí několikrát dostali do dobrého zakončení. Jičín zvítězil nad Kostelcem 3:0. 



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Miroslav Jeník - trenér SK Jičín: Dnešní výhry si hodně cením a hráči mi udělali radost, jak zápas zvládli, protože nekončící příběh zranění a různých omluvenek se staly v našem týmu jarní módou, hraje prakticky každý, kdo má "ruce a nohy". Herně jsme určitě lepší nebyli, ale větší zodpovědnost při bránění, vůle a touha po výhře a důraz v pokutovém území byly hlavní příčinou našeho úspěchu.




Sestavy


SK Jičín
M. Puš [-] - F. Materna [-] , J. Řeháček [-] , M. Jeník [-] , T. Veg [-] - J. Nálevka [-] (80. P. Mikolášek [-] ) , M. Vacek [-] (56. R. Pluhař [-] ) , J. Sajdl [-] (75. M. Šaroun [-] ) , J. Míka [-] , M. Miler [-] - J. Macháček [-]

FK Kostelec nad Orlicí
J. Rolejček [-] - A. Hašek [-] (46. T. Králík [-] ) , M. Klouda [-] (83. J. Ježek [-] ) , J. Cvejn [-] (60. L. Plocek [-] ) , L. Říha [-] , D. Krupka [-] (46. J. Kvasnička [-] ) , A. Řehák [-] , O. Furda [-] , K. Kaplan [-] , P. Klapal [-] , L. Šrámek [-]

ŽK: 9. J. Řeháček , 52. M. Jeník , 57. J. Nálevka - 80. T. Králík .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Kubišta Josef - KOUTNÍK Michal, FRIČ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.