Útočník Hořic Jakub Kuneš: Hlavní je pro nás zkvalitnit herní projev a celkově herní tvář týmu!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 20. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k výhře v anketě, je to vaše první ocenění nebo jste už nějaké podobné získal a co na to řeknou spoluhráči v kabině?
V minulosti už jsem podobné ocenění získal a co řeknou hráči v kabině? Že na mě čeká klubová kasa (smích)
Do Hořic jste se v zimní pauze vrátil z Jičína, co vás k tomuto kroku vedlo?
Hlavní důvod byl trenér (Pavel Procházka), znám ho déle a od kluků z Hořic jsem na něho slyšel jen pozitivní věci. Další důvod byl, že když se vrátím já, vrátí se i brácha z Vysoké nad Labem, abychom si zase po dlouhé době spolu zahráli.
Hořice na jaře zatím podávají velmi dobré výkony, co se v týmu v zimě změnilo?
Zimní přípravu jsem moc s kluky neabsolvoval, přestoupil jsem těsně před zahájením jarní části sezóny. Ale co jsem za tu chvilku v kabině pochytil, tak určitě se změnil herní projev týmu, dřív se nevědělo, jak a co hrát. Takže hlavní je pro nás zkvalitnit herní projev a celkově herní tvář týmu.
Příští kolo vás čeká zápas s Policí, věříte že lídra překvapíte?
Celý týden se na Polici herně připravujeme, takže určitě můžeme lídra překvapit i potrápit! Určitě nějaký ten bod s Police by byly super. Musíme podat týmový výkon a táhnout za jeden provaz.
V Hořicích působíte společně s bratrem Pavlem, jak se vám spolu hraje?
Brácha stejně jako já, dorazil těsně před zahájením jarní části sezóny do Hořic. Hráli jsme spolu celý život, myslím si, že si na sebe nemusíme zvykat (smích).
Co rád děláte když zrovna nehrajete fotbal?
Určitě rád cestuji s přítelkyní a dcerkou, občas si zajdu zahrát jiné sporty, jinak takové ty klasické věci, koukám na filmy, zahraju si playstation a občas nějaké i to pivečko (smích)
Oblíbený hráč a klub?
Oblíbený hráč Sadio Mané a oblíbený klub Liverpool FC, YNWL je srdeční záležitost

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.