0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 10:15

28.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradecká Slavia se proti Novému Městu nedokázala prosadit a po jediné inkasované brance prohrála


Branky


0

Fotbalisté Slavie měli v obou poločasech šance na skórování, kýženou branku ale nevstřelili. Novému Městu tak ke tříbodové radosti stačila jediná trefa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si v průběhu zápasu vytvořili několik dobrých šancí, v zakončení je však provázela smůla. V šesté minutě se po přihrávce od Michala Hlouška za novoměstskou obranu dostal Šimon Derner, v rozhodující moment však podklouzl a jeho zakončení v pádu už nebylo dostatečně důrazné. V dalším průběhu si Slavia udržovala převahu v držení míče, zakončení však postrádalo přesnost.

Skóre se měnilo ve dvacáté třetí minutě. S ohledem na předchozí průběh se překvapivě prosadili hosté. Dlouhý nákop Vladimíra Jelena prodloužil Pavel Růžička a míč se dostal k Lukáši Macháčkovi. Hostující útočník zakončil chytrým lobem, přehodil gólmana Jana Moníka a poslal Nové Město do vedení.

V šestatřicáté minutě mohl jít do samostatného úniku znovu Šimon Derner. Domácí útočník si hlavou posouval míč do běhu, v ten samý moment jen však kopačkou do obličeje udeřil obránce Pavel Srubjan. Přestože jsou takové zákroky obyčejně neúmyslné, jde o nepříjemný faul, který v této chvíli navíc zastavil ofenzivní akci domácích. I tak rozhodčí tento zákrok ohodnotil jen žlutou kartou.

Ve druhém poločase se domácí tlačili do útoku. V šedesáté třetí minutě si jeden z hráčů Slavie v pokutovém území zpracovával míč na hrudi a z otočky vypálil na novoměstskou bránu. Zakončení domácího fotbalisty však nebylo natolik přesné, aby si s ním gólman Jan Šebesta neporadil. V sedmdesáté druhé minutě domácí pálili z hranice vápna, střela však mířila do středu brány, kde byl připravený Šebesta.

V sedmdesáté sedmé minutě mohli své vedení navýšit hosté. Hned trojice fotbalistů Nového Města se řítila proti jedinému obránci Slavia. S výborným zákrokem se ale vytasil gólman Jan Moník, který zakončení hostů vyrazil na roh.

 

Závěrečného náporu se v pokutovém území soupeře zúčastnil i gólman Jan Moník, ani on ale vyrovnávací branku nevstřelil. Nové Město tak porazilo Slavii 0:1. 



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové
Josef Pleskot - trenér FC Slavia Hradec Králové: Náš soupeř potvrdil vítěznou šňůru z předchozích utkání, a přes naši herní převahu zvítězil. Možností ke skórování jsme si vytvořili dostatek, ale bez branek se vyhrát nedá. Věřím, že za týden potvrdíme, že jsme branky střílet nezapomněli.




Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - M. Klicnar [-] , J. Lán [-] , M. Šolc [-] , J. Šedina [-] - J. Linhart [-] , M. Hloušek [-] , M. Dostál [-] - D. Chobotský [-] , Š. Derner [-] (68. M. Brázda [-] ) - D. Veselý [-] (81. J. Špaček [-] )

MFK Nové Město nad Metují
J. Šebesta [-] - D. Nejman [-] , P. Zákravský [-] (90. Z. Lanta [-] ) , N. Soumar [-] , P. Srubjan [-] (67. J. Vít [-] ) - A. Valášek [-] (81. R. Darebník [-] ) , P. Růžička [-] , M. Klikar [-] (90. V. Maur [-] ) - L. Macháček [-] - J. Semerák [-] , V. Jelen [-]

ŽK: 36. J. Lán , 75. M. Brázda , 86. D. Chobotský - 36. P. Srubjan , 54. J. Semerák , 82. P. Růžička , 90. J. Šebesta .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Žerovnický David - BERÁNEK David, HAVLÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.