4:1
(1:1)
39. V. Bělka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

28.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec díky gólovému druhému poločasu porazil Vysokou


Branky


26. V. Chadraba , 50. J. Hartman , 60. J. Kučera , 78. J. Hartman - 39. V. Bělka (p.)
0

Po prvním poločase vyrovnané utkání se rozhodlo ve druhé půli. Fotbalisté Chlumce těžili ze zaváhání hostů a v závěru i z jejich rizikovější hry, která nabízela možnosti rychlých brejků. Chlumec zvítězil nad Vysokou 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chlumečtí poprvé výrazněji zahrozili v jedenácté minutě. Jeden z domácích fotbalistů se dostal za obranu Vysoké kličkou, obešel brankáře Milana Pavliše, k zakončení do prázdné brány už se ale nedostal, o míč jej totiž připravili vracející se obránci Vysoké. Hosté se do první dobré šance dostali v osmnácté minutě. Jan Podlipný si v pokutovém území zasekl balon, zbavil se chlumeckého obránce, následné zakončení ale namířil pouze do gólmana Ladislava Kukala. Po této šanci se hrálo převážně na polovině Chlumce, gól ale nakonec padl na druhé straně.

V šestadvacáté minuté Vysoká chybovala v rozehrávce. Balonu se chopili domácí, kteří z pravé strany poslali do vápna centr. Vysoký míč se snesl na zadní tyč k Vítu Chadrabovi, který hlavou otevřel skóre zápasu.

Ještě před koncem se Vysoké podařilo vyrovnat. Ve třicáté deváté minutě se jeden z hostujících hráčů probíjel do vápna, při svém postupu byl ale faulován. Přestože se zdálo, že k faulu došlo těsně před hranicí pokutového území, rozhodčí nařídil penaltu. Pokutového kopu se ujal Vojtěch Bělka a srovnal na 1:1.

Záhy po zahájení druhé půle si Chlumec vzal ztracené vedení zpět. V padesáté minutě si hráči Vysoké počínali při rozehrávce rozpačitě a nakonec přišli o balon. Ten se dostal na pravou stranu odkud přišla přízemní přihrávka na nabíhajícího Jakuba Hartmana, který ve skluzu dostal míč do sítě.

 

Góly ve druhém poločase padaly pouze do jedné brány. V šedesáté minutě se ke střele na hranici vápna dostal Jiří Kučera. Jeho povedený obstřel zapadl přesně k levé tyči a Chlumec vedl 3:1. V závěru se Chlumečtí dostávali do přečíslení. V sedmdesáté sedmé minutě byl před odkrytou bránou Zdeněk Dušek, své hlavičkové zakončení ale namířil pouze do břevna. Čtvrtého gólu se domácí dočkali o chvíli později. V sedmdesáté osmé minutě Jakub Hartman gólové zakončil přečíslení dva na jednoho, a Chlumec tak zvítězil 4:1. 



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou
Petr Průcha - trenér FK Chlumec nad Cidlinou: Utkání se mi hodnotí velmi dobře. K vidění bylo kvalitní utkání, ke kterému přispěly oba týmy. Vysoká byla v první půli kvalitnějším týmem, v poločase došlo k ujasnění herního stylu, který jsme ve druhé půli do puntíku aplikovali. Výhra s kvalitním, fotbalovým a zkušeným týmem nás velice těší. Děkuji týmu za kvalitní hru.




Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - V. Branský [-] , M. Bráborec [-] , J. Hartman [-] (90. V. Hanuš [-] ) , J. Kučera [-] (80. J. Mráz [-] ) , M. Kučera [-] (79. V. Doležal [-] ) , Z. Dušek [-] , V. Chadraba [-] (71. M. Vejr [-] ) , P. Pilař [-] , J. Veselský [-] (83. D. Hubený [-] ) , D. Homoláč [-]

FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - J. Píša [-] , M. Ptáček [-] , T. Prorok [-] - J. Jelínek [-] , J. Podlipný [-] , R. Růžička [-] (46. J. Pražák [-] ) , M. Haken [-] , P. Kulhánek [-] (88. M. Píša [-] ) , P. Kafka [-] (74. P. Duben [-] ) - V. Bělka [-]

ŽK: 38. J. Kučera , 56. D. Homoláč - 32. V. Bělka , 57. J. Píša .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Junek Matěj - VOJTĚCH Lukáš, ŘÍHA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.