EXPERT TIP - 28.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 4.6.2017

0

Je před námi 28. kolo Krajského přeboru. Nejsledovanjším zápasem bude souboj mezi první Soběslaví a druhou Želčí, kde mohou domácí v případě neprohry slavit postup do divize. Nejen tento zápas tipuje obránce SK Otava Katovice Tomáš Hajdušek.




Tomáš Hajdušek

S fotbalem začínal ve 4 letech v Katovicích, kam se přes mládež a muže Strakonic a krátkou zastávku v U19 Dynama v roce 2010 natrvalo vrátil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Na velkém hradeckém hřišti rozhodne vyšší technická i fyzická kvalita domácích hráčů. Vzájemný zápas na podzim vyhrál Hradec o 4 góly a divil bych se, kdyby regionální derby skončilo tentokrát jinak.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Okresní derby se hraje ve stejný čas jako zápas Tachov – Písek A, takže z mého pohledu nejjasnější jednička celého kola. Na zkušené domácí nebudou mladíci z Písku stačit především silově.

Tip experta: 2 0 - 18 - 82 %
Komentář experta:

Sílu Protivína jsme si vyzkoušeli minulý týden, i když jsme jim to neskutečně usnadnili. Vorlové s Moravcem se zase prosadí a Protivín odveze i bez Prášila všechny body. Planá už bohužel pro ni nemá o co hrát.

Tip experta: 1 91 - 0 - 9 %
Komentář experta:

„Sobík“ potvrdí své první místo a postup do divize v přímém souboji se Želčí, které nebude vyhovovat velké hřiště. V Soběslavi už se určitě chladí šampaňské a vyrábějí postupová trika. Když zvládl Spartak otočit utkání v Olešníku, tak ustojí i tlak posledního kroku k titulu.

Tip experta: 1 46 - 27 - 27 %
Komentář experta:

Tady samozřejmě nemůžu tipovat jinak. Sice jsme se po perfektní první půlce jara trochu zasekli, ale věřím, že doma už další body nepustíme a čerstvý maturant Požárek nám vystřelí vítězství. Nesmíme pouštět hosty ke standardkám, takže se radši Pouziho nebudeme ani dotýkat.

Tip experta: 1 27 - 37 - 36 %
Komentář experta:

Tady zkusím trochu překvapení a věřím, že kluci z Oseka výhru ukopou, umlátí a uhážou z autů a zachrání se tím v přeboru. Pro nás by byla škoda přijít o okresní derby, které je vždy extrémně vyhecované a divácky zajímavé.

Tip experta: 1 91 - 0 - 9 %
Komentář experta:

Třeboň je třetím nejhorším týmem jara, ale hostí Ševětín, který je na tom ještě hůř. Před domácími diváky budou určitě chtít „Procházka boys“ vylepšit svou bilanci a Kuba Skála udrží vzadu nulu.

Tip experta: 0 82 - 18 - 0 %
Komentář experta:

Olešník minule ztratil třígólové vedení, to s týmem zamává. Ale pro jistotu záchrany potřebuje ještě pár bodů přidat a jeden podle mě přiveze z Milevska, které je navíc v tabulce domácích zápasů až třetí od konce.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Petr Kostroun 6
2. František Praus 6
3. pavel mikšátko 6
4. Jan Hoch 6
5. Jaroslav Kollmann 6
6. Pavel Tauber 6
7. Věra Hochová 6
8. Václav Šíma 5
9. Radek Bašta 5
10. Štefan Valigurský 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.