6:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

28.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čimelice měly znovu nabito ostrými, šesti brankami to odnesla rezerva Písku


Branky


5. J. Viták , 21. V. Hegenbart , 49. D. Pichlík (vl.) , 61. J. Svojše (p.) , 74. Z. Pšenička , 85. M. Nekl - 76. J. Zušťák
0

Čimelicím se daří střelecky a po šesti brankách Ševětínu a pěti Dačicím vypráskaly dalšími šesti góly Písek B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čimelice si do poločasu vytvořili dvougólový náskok

Domácí hráči jsou v posledních kolech ve velkém laufu. Na vlastní kůži to pocítili v posledních dvou kolech hráči Ševětína a Dačic, kteří dohromady inkasovali 11 branek. Teď je v okresním derby čekal zápas s Pískem B, který se nemohl spolehnout na výpomoc pendlů z A týmu, kteří hráli v Tachově. 

 

Podle toho vypadal i úvod zápas, kdy pomohla domácím brzká branka. Po rohovém kopu Listopada se prosadil Viták - 1:0. Domácí byli v úvodu aktivnějším týmem, v hojném počtu se tlačili před branku Jevčáka, ale ten byl pozorný a další střelecký pokus z kopačky Listopada dokázal vyrazit do bezpečí. 

 

Jenomže na koneci dvacáté minuty se individuální akcí prezentoval Káš, který následně našel volného Hegenbarta a ten už věděl jak si poradit se zakončením - 2:0. Čimelice byly nadále lepším týmem, ale zároveň musely dávat pozor na zadní vrátka, kde číhal nebezpečný Zušťák a jeho mladá družina. Naštěstí pro domácí nemusel brankář Slavík vytáhnout nějaký excelentní zákrok a i přes další šance na domácí straně zůstalo poločasové skóre 2:0.

Domácí dominovali i po změně stran

Druhý poločas začal znovu náporem domácích hráčů. Střela Svojšeho, ale jen těsně minula Jevčákovu branku. O pozníní lépe dopadla akce Vitáka, když si jeho centr nešťastně srazil do vlastní branky David Pichlík - 3:0. Domácí vycítili šanci na další brankové hody a dál se tlačili před hostující svatyni. Velmi aktivní byl v tomhle ohledu Hegenbart a tak ho museli hráči hostí zastavovat i za cenu faulu. Po hodině hry tak dostali domácí výhodu pokutového kopu a Svojše zvyšoval už na 4:0.

 

Nepopulární bůr visel ve vzduchu a reálné obrysy mu dal další rohový kop domácích, na který si naskočil Pšenička a zakulatil tak skóre zápasu - 5:0. Čestný úspěch hostí zachránil nestárnoucí kanonýr Zušťák, který se trefil počtvrté z posledních tří zápasů svého týmu, ve kterých byl navíc jediným střelcem svého týmu - 5:1.

Poslední slovo měli nakonec domácí. Přímý volný kop zahrával Nekl a krásnou ranou překonal Jevčáka v hostující brance po šesté. Domácí hráči si tak připsali druhý půl tuctový výsledek za sebou na domácím hřišti a v posledních třech zápasech nasázeli svým soupeřům celkem 17 branek.



Ohlasy k zápasu


SK SIKO Čimelice
Václav Hegenbart (hráč): "V posledních zápasech nám to tam začalo padat. Písek přijel s mladými hráči a my byli od začátku lepším týmem. Chtěli jsme znovu vyhrát a šli za třemi body od úvodních minut. Druhý poločas jsme si užívali a přidali další čtyři branky."




Sestavy


SK SIKO Čimelice
F. Slavík [-] - V. Hegenbart [-] , J. Svojše [-] (60. V. Nosek [-] ) , L. Hlavín [-] (60. P. Pávec [-] ) , M. Káš [-] (68. M. Suchan [-] ) , P. Listopad [-] (73. M. Nekl [-] ) , T. Zelenka [-] , J. Viták [-] (70. D. Varhan [-] ) , M. Fara [-] , M. Němec [-] , Z. Pšenička [-]

FC Písek B
J. Jevčák [-] - P. Velek [-] , O. Hudák [-] (76. L. Machovský [-] ) - F. Stráský [-] (54. M. Viták [-] ) - D. Pichlík [-] , J. Zušťák [-] , P. Keclík [-] , F. Blažek [-] , I. Dan [-] , J. Hrala [-] (76. M. Řežábek [-] ) , J. Žurek [-] (54. D. Votava [-] )

ŽK: 84. D. Pichlík .
Hráči zápasu: V. Hegenbart , J. Viták , M. Káš , T. Zelenka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Jarolím Jiří - KRAUSKOPF Jiří, KORANDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.