0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

28.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivín rozhodl o své výhře v závěrečné desetiminutovce


Branky


0

Planá dohrává závěr soutěže se ctí a proti Protivínu byla blízko bodovému zisku. Protivín však rozhodl v závěru zápasu, když se její hráči prosadili hned dvakrát v posledních osmi minutách utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
Tomáš Štiak (hráč): "Zápas byl svým průběhem a množstvím šancí spíše remízový, ovšem nepohlídali jsme si standardku a to rozhodlo. V šatně pak bylo z prohry cítit zklamání."

FK Protivín
Marek Hanus (hráč): "Byť jsme do Plané jeli opět v trochu okleštěné sestavě, byli jsme jasným favoritem. Ale jak už to u takových zápasů bývá, čím déle vydrží stav 0:0, hraje to outsiderovi do karet. Měli jsme trochu více ze hry, ale kombinace se nám nedařila tak jako minulý týden. Domácí spoléhali hlavně na standardní situace, ale za celý zápas jsme je pustili snad do jedné šance. Sami jsme se dlouho nemohli prosadit, až deset minut před koncem se nám povedl roh, ze kterého Míra Vorel otevřel skóre. Tím jsme se trochu uklidnili a přidali Růžičkou druhý gól po pěkné akci. Utkání v dusném počasí moc krásy nenabídlo, ale bereme to hlavní - 3 body."



Sestavy


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
M. Fajfrlík [-] - L. Sedláček [-] , R. Welzl [-] (51. M. Janovský [-] ) , L. Anděl [-] , Z. Handrejch [-] - T. Pösinger [-] , J. Pospíchal [-] , T. Štiak [-] , D. Do Trung [-] - M. Široký [-] (64. L. Švec [-] ) , J. Trčka [-] -

FK Protivín
M. Hanus [-] - M. Zach [-] , J. Vojík [-] , L. Ruczkowski [-] , V. Rothbauer [-] - M. Fiala [-] (46. J. Vojta [-] ) , Z. Vorel [-] , R. Vojta [-] , D. Růžička [-] - J. Moravec [-] (85. P. Sládek [-] ) , J. Vorel [-] (89. V. Mikulenka [-] )

ŽK: 52. J. Trčka , 54. J. Pospíchal .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Žemlička Tomáš - POLÁK Jiří, KOTALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.