M. Carda 61.
1:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

28.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hluboká nadělila Oseka na jeho hřišti bůra


Branky


61. M. Carda - 11. P. Hájek , 21. J. Brož (vl.) , 49. T. Tauber , 55. P. Hájek , 70. T. Tauber
0

Osek doma nestačil na Hlubokou a hotovo bylo prakticky po hodině hry. Domácí nakonec inkasovali celkem pět branek a na vítězství čekají pět kol, hosté se po výhře posunuli na šesté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dvě střely hostí skončily v domácí síti

V sobotu odpoledne zavítala na hřiště do Oseka Hluboká. Hosté hrají na jaře v pohodě a pohybují se v klidném středu tabulky. To domácím se v posledních kolech nedaří, když naposledy prohráli vysoko 6:0 na hřišti Rudolfova.

 

Hlubočtí nastoupili do zápasu bez kanonýra Taubera a v úvodních minutách hráli na jednoho útočníka. To ovšem vyhovovalo domácím, kteří měli od začátku zápasu více ze hry. Už po minutě hry hledal stříleným centrem Blažečka nabíhajícího Nováka, ale tomu chybělo pár centimetrů, aby míč usměrnil mezi tři tyče.

 

Další šance domácích přišla v 10. minutě, když Blažečka vhodil aut na Cardu, ten se obtočil ve vápně a přihrávkou našel nabíhajícího Říského. Jeho zakončení z první ale skončilo nad Brašničkovo brankou. To Hluboká se dostala poprvé na dostřel Chalupovy branky v 11. minutě a hned z toho byl gól. Nitranský poslal pas na Hájka, ten si balon sklepl a pohotovou střelou levou nohou poslal míč neomylně k tyči – 0:1.

 

V 17. minutě dostali domácí výhodu přímého volného kopu z 25 metrů, ale Hoch poslal svůj pokus těsně nad. Ve 20. minutě podnikli hosté rychlou akci po levé straně, když Hájek poslal do úniku Němce. Ten zatáhl míč do vápna a přihrávkou hledal nabíhající spoluhráče. Míč se snažil skluzem zastavit Carda, ale bohužel pro domácí poslal balon do vlastní sítě – 0:2.

 

Za další minutu se do zakončení po přihrávce Rubicka tlačil Němec, ale Chaluš zasáhl včas před hostujícím hráčem. Hluboká byla nebezpečnější a po necelé půl hodině hry se dostal po kolmici Nitranského za domácí obranu Rubick, ale ztroskotal na brankáři Chalušovi.

 

Domácím dělala problém finální přihrávka a tak do konce poločasu byla nejvážnější šancí akce Hosnedla, ale následnou přihrávku před odkrytou branku odvrátil na roh Říha. Na druhé straně se krásnou kombinační akcí prezentovali hosté, ale po přihrávce Antoše volil Nitranský střelu místo postupu na osamoceného Chaluše a zakončil nad branku. Poločas tak skončil 0:2.

Hluboká byla lepší a kontrolovala hru i výsledek zápasu

Vstup do druhé poločasu vyšel mnohem lépe hostům. Už po dvou minutách odcentroval z levé strany Němec. Ve vápně zůstal osamocený Tauber, který se kličkou zbavil Chaluše a bylo to 0:3. V 52. minutě protlačil míč na hranici vápna Tauber k Rubikovi, ale jeho střela levou nohou nemohl vystrašit brankáře domácích.

 

O minutu později přišla další rychlá akce na levé straně, kterou táhl Tauber, přihrál Antošovi, ten z jedné našel Hájka a jeho střela skončila za zády Chaluše – 0:4. O výsledku zápasu tak bylo rozhodnuto a hosté kontrolovali hru.

 

Nic na tom nezměnila situace z 58. minuty, kdy nejprve vychytal hostující Brašnička domácího Kroupu. A z následného rohu Hocha snížil přesně hlavičkující Carda – 1:4. Hluboká byla nadále s míčem na noze mnohem nebezpečnější a hlavně přímočařejší směrem dopředu. V 64. minutě se pasu od Němce dostal ke střela Tauber a jeho střela zazvonila na tyč domácí branky.

 

V 68. minutě přišla další rychlá akce Hlubockých, když vybojovali hosté míč na vlastní polovině. Ten putoval rychle k nohám Nitrinaského, který následnou kolmicí vyslal k úniku Taubera a ten si sám proti Chalušovi poradil chladnokrevně – 1:5.

 

Zbytek zápasu se pak dohrával v poklidném tempu. Hluboká se pokoušela o častou střelbu ze střední vzdálenosti, ale žádná se už neujala. A jelikož ani standardní situace domácích k brance nevedly, skončil zápas zaslouženou výhrou Hluboké 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Osek
Libor Blažečka (hráč): "Věděli jsme, že musíme bodovat. Prvních 20 minut jsme si vytvořili několik příležitostí, které jsme opět nevyužili. Soupeř udělal dvě akce a vedl 2:0. Druhý poločas nám soupeř hned na úvod dal rychle dva góly a bylo po zápase. Nejlepší hráč od nás: správce hřiště."

TJ Hluboká nad Vltavou
Tomáš Antoš (hráč): "Osek měl několik šancí ze začátku zápasu, ale po špatném začátku jsme vstřelili dva góly a už jsme byli lepší my. Vstup do druhého poločasu se nám povedl a brzy jsme přidali další góly a bylo rozhodnuto. Domácí už pak měli jen několik závarů po standartních situacích, z jedné nakonec vstřelili gól. Myslím, že z Oseku si vezeme všechny body zaslouženě."



Sestavy


TJ Osek
J. Chaluš [-] - J. Novák [-] , M. Brabec [-] , J. Říský [-] (24. M. Kroupa [-] ) , L. Blažečka [-] (55. M. Čapek [-] ) , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] , R. Kuneš [-] , J. Brož [-] , M. Carda [-] , M. Krejčí [-]

TJ Hluboká nad Vltavou
D. Brašnička [-] - T. Antoš [-] , J. Čermín [-] , S. Legdan [-] - I. Nitrianský [-] , O. Němec [-] , D. Říha [-] , Z. Stráský [-] (42. T. Tauber [-] ) , J. Rubick [-] (64. O. Krátký [-] ) , K. Jonáš [-] (74. M. Lovička [-] ) - - P. Hájek [-] (55. J. Valenta [-] )

ŽK: 44. J. Čermín .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: Dunovský Karel - MACKO Pavel, KAŠTÁNEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.