Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 10:30

28.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichův Hradec zdemoloval v derby Dačice DEVÍTI góly!


Branky


0

Jindřichův Hradec má v posledních kolech famózní formu. O tom se v sobotu dopoledne přesvědčily Dačice, kterým domácÍ hráči nasázeli devět branek. Kapitán Beránek dokonce čtyři a v těsném závěru za ním byl autor hattricku Chalupský. Výsledek 9:0 je v této sezoně rekordním přídělem!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jindřichův Hradec nastartovaly dva pokutové kopy. Poločas skončil jednoznačně 5:0

V sobotu dopoledne čekala hráče Dačic nejkratší cesta v rámci Krajského přeboru, když zajížděli k okresnímu derby na hřiště Jindřichova Hradce. Domácí se v posledních dvou kolech rozstříleli, když Želči a Ševětínu nastříleli dohromady 10 branek. Pro hosty, kteří mají v soutěži nejhorší obranu, to tak nevěstilo nic dobrého, což se nakonec v samotném zápase potvrdilo.

 

Jindřichohradečtí měli v úvodních minutách míč častěji na svých kopačkách a po čtyřech minutách dostali výhodu pokutového kopu. Dlouhý pas Šenkýře vybojoval Beránek a následně byl faulován v rohu pokutového území. K penaltě se postavil faulovaný Beránek a ačkoli při střele podklouzl, poslal míč na druhou stranu, než skákal brankář Zejda – 1:0.

 

Domácí kapitán byl při chuti a dalších dvou minutách se dostal do gólových šancí, ale ani jedna jeho hlavička neskončila mezi třemi tyčemi. Hosté se dostali poprvé k domácí brance v 11. minutě, ale střelu Jindry Rešl v klidu ukryl v náručí. V 17. minutě zahrávaly Dačice rohový kop, k odraženému míči se dostal osamocený Šimánek, ale jeho střela zpoza vápna šla těsně vedle.

 

Jinak měli více ze hry domácí hráči, kterým však práci hodně usnadňovali hosté velkou porcí zkažených přihrávek. Ve 26. minutě dostali po faulu Jindry domácí výhodu druhého pokutového kopu v zápase. K míči se tentokrát postavil Koutný a zvýšil na 2:0. Ve 31. minutě to bylo už otři branky, když se na zadní tyči prosadil pozorný Chalupský – 3:0.

 

Jindřichův Hradec nepolevoval v nasazení a na brankáře Zejdu se valil jeden útok za druhým. Do poločasu pokořili domácí obranu Dačic ještě dvakrát. Ve 37. minutě vysunul kolmicí za obranu Černoch rozběhnutého Votavu a ten sám proti Zejdovi nezaváhal – 4:0. Dvě minuty před odchodem do kabin propadl dlouhý míč Rešla dačickou obranou a Chalupský zakončil s přehledem – 5:0.

 

 

Hattrick stihl Chalupský i Beránek, který v závěru přidal ještě jednu branku

Ve druhém poločase zahrozili jako první hosté, když se míč postupně dostal z pravé strany po zemi, až k volnému Tomanovi, ale jeho skákavou střelu dokázal brankář Rešl vyrazit do bezpečí. Domácí hráči se dostali k zakončení v 52. minutě, když rychlou akci zakončil přesným zakončení Beránek – 6:0.

 

Poté se střelci odmlčeli na více jak čtvrt hodiny, kdy měli sice domácí nadále převahu, ale branky padaly až v posledních dvaceti minutách. Nejprve zkompletoval hattrick Tomáš Beránek, i když za něj může poděkovat zejména brankáři Zejdovi. Ten nejprve poslal míč po zemi na svého spoluhráče, kterému míč prošel pod nohou a balon se dostal okamžitě na kopačku Beránka. Ten za hranici velkého vápna vystřelil a ačkoli střela nebyla nikterak umístěná, prošla pod padajícím Zejdou až do sítě – 7:0.

 

O deset minut později zkompletoval hattrick také Chalupský. Dlouhý míč Rešla se po sérii tří doteků dostal k nohám Votavy, který poslal míč před vybíhajícím Zejdou vysoko do vzduchu a ve vápně jej uklidil hlavou do sítě Chalupský – 8:0. V 88. minutě pak ukončil dopolední trápení Dačic čtvrtou brankou v zápase Beránek a stanovil tak rekordní vítězství aktuálního ročníku Krajského přeboru. 



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichův Hradec 1910
Václav Císař (hráč): "Po takovém výsledku se zápas hodnotí dobře. Povedlo se nám třetí utkání po sobě ,ve všech se nám podařilo dát hodně branek. Proti Dačicím vše načal T. BERÁNEK z penalty na vlastní osobu. V dalších minutách už to byla jednostranná záležitost a branek jsme mohli přidat ještě více. Dačice si vytvořily po našich chybách dvě šance, ale obě zlikvidoval Rešl. V současné době se nám daří,a rádi bychom to vydrželi až do konce sezony"

FK Dačice
Václav Zejda (hráč): "Hradec nás přejel po všech směrech. Z našeho ostudného výkonu je mi trapně. Asi bychom byli rádi, kdyby už byl konec sezony."



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
L. Rešl [-] - T. Šenkýř [-] , M. Völfel [-] , T. Beránek [-] , V. Kučera [-] , J. Chalupský [-] (89. L. Králíček [-] ) , O. Černoch [-] , F. Votava [-] , O. Blažek [-] (80. T. Šmíd [-] ) , M. Šenkýř [-] , R. Koutný [-]

FK Dačice
V. Zejda [-] - D. Vacuška [-] , V. Kněžínek [-] , D. Mašát [-] - T. Jindra [-] , M. Šimánek [-] , M. Janák [-] , D. Točík [-] (90. O. Svoboda [-] ) - M. Toman [-] - P. Celý [-] , J. Brunner [-] (64. D. Křivánek [-] )

ŽK: 26. T. Jindra .
Hráči zápasu: T. Beránek , J. Chalupský , O. Černoch , R. Koutný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hoch Karel ml. - PŘIBYL Jan, KOTALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.