0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

28.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Milevsku se diváci branek nedočkali


Branky


0

Poslední zápas 28. kola v Milevsku, kam zavítal Olešník, branky nepřinesl. Více šancí si překvapivě vytvořili hosté, ale vítězná branka jim přána nebyla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas branky nepřinesl

Olešník přijel do Milevska s touhou bodovat a zapomenout na minulý víkend, když ztratil vedení 3:0 se Soběslaví a nakonec nezískal ani bod. Domácí zase sahali po třech bodech na Hluboké, ale nakonec odjeli s remízou 1:1.

 

Vstup do zápasu patřil domácím, kteří byli nebezpečnější směrem dopředu. Závary před Studničkovou brankou obstarával ze standardních situací Komárek, ale Studnička, který nahradil v brance půlmaratonce Jirkala, nemusel vytáhnout žádný extra zákrok. Nejvíce práce mu tak po necelé čtvrthodině nadělala tvrdá střela Bardy, ale ta směřovala do středu branky a tak si brankář hostí s míčem nadvakrát poradil.

 

Hosté se rozjížděli vlažněji, ale postupně se domácím vyrovnali a začínali se dostávat i do šancí. Rovněž jim v tomto směru pomáhali standardní situace. Po rohu Tressla se dostal k hlavičce Michael Studnička, ale Dvořák jeho pokus zpod břevna vytáhl na rohový kop. O chvilku později centroval z pravé strany Dudek. K hlavičce se dostal Šíma a jeho snášející se balon vytáhl za přispění břevna Dvořák na další roh. Pak to zkusil Dudek sám, když si po přihrávce Nýdl navedl míč do středu hřiště, ale jeho střela levou nohou skončila mimo tři tyče.

 

Ve 38. minutě vyrobil minelu Dudek, který špatnou zpětnou rozehrávkou vyslal do sóla Dvořáka. Ten se kličkou zbavil brankáře Studničky, ale jeho střelu do prázdné branky odvrátil do bezpečí Pomeje. Poločas tak skončil bez branek.

Hosté měli více šancí, ale gólu se nedočkali

Druhý poločas začal vyrovnaně. Jako první zahrozili v 56. minutě domácí, když se dostal k zakončení Barda, ale jeho střela skončila těsně vedle hostující branky. Pak si vzali slovo hosté. Nejprve se po akci Šímy a Šahajdy dostal k zakončení na přední tyči Štos, ale mířil nepřesně. O chvilku později znovu zakombinovali hráči Olešníka, ale Šíma v dobré pozici na hranici velkého vápna střílel vedle. Další šance hostí přišla po necelé hodině. Když se po závaru před domácí brankou dostal k zakončení Červenka. Za jeho střelou se brankář Dvořák jen ohlédl, ale střela skončila těsně vedle levé tyče.

 

 

Největší šance hostí přišla v 65. minutě. Červenka poslal přesný pas za obranu na nabíhajícího Dudka, ale ten samostatném úniku nechal vyniknout domácího brankáře Dvořáka. Hra se poté odehrávala mezi oběma vápny a šanci na změnu skóre měli domácí hráči. To chyboval jinak s přehledem hrající Michael Studnička, ale Bardovu střelu kousek za hranicí velkého vápna vytáhl výborným zákrokem Jan Studnička na rohový kop.

 

Další vážnější šance už k vidění nebyly a tak si oba soupeři body rozdělili.



Ohlasy k zápasu



FK Olešník
Lukáš Dudek (hráč): "Chtěli jsme si z Milevska odvézt nějaký ten bod a to se nakonec povedlo. Do zápasu jsme vstoupili vlažněji, ale postupem času jsme se domácím vyrovnali a celkově jsme si vytvořili více brankových příležitostí. Vítězné trefy jsme se ale i díky mé střelecké nemohoucnosti nedočkali. Snad se nějakého toho gólu dočkáme proti Oseku a získáme tři body, které nám zajistí definitivně klid."



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - J. Kosobud [-] , P. Novotný [-] , T. Vakoč [-] - J. Komárek [-] , L. Sedlák [-] , J. Paták [-] (78. J. Šimák [-] ) , J. Marvan [-] (71. J. Alexa [-] ) - - P. Dvořák [-] (89. J. Pinc [-] ) , M. Málek [-] , J. Barda [-]

FK Olešník
J. Studnička [-] - M. Pomeje [-] , M. Šíma [-] , M. Šahajda [-] , M. Tressl [-] (87. M. Rabiňák [-] ) , M. Studnička [-] , L. Dudek [-] (73. J. Dráb [-] ) , M. Nýdl [-] , R. Štos [-] , L. Červenka [-] , D. Heller [-]

ŽK: 24. J. Barda , 73. J. Kosobud .
Hráči zápasu: J. Studnička , M. Studnička .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: PETERKA Marek - TUPÝ Petr, KRČÍN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.