Kdo byl kanonýrem? - část první

0

První letní článek ryze pro I.A třídu bude o týmových statistikách. Podíváme se na nejlepší střelce jednotlivých týmů z druhé poloviny tabulky. Konkrétně na poslední čtyři.

 

 

TJ Tlučná

Začneme pěkně od posledního místa, které si "držela" od prvního kola TJ Tlučná. Ta se radovala z branky pouze devětadvacetkrát, což stačilo na zisk pouhých šesti bodů, které získala Tlučná v posledních třech kolech.

 

Nejlepším střelcem se stal šestigólový František Paum, který mimo jiné zařídil Tlučné také první body, když v 75. minutě rozhodl o vítězství svého týmu na půdě Kdyně. Druhý nejlepší střelec týmů z okresu Plzeň – sever se stal Robin Štěpán, který vstřelil přesně o polovinu méně branek než Paum. O třetí příčku se pak podělili Ondřej Šafránek s Miroslavem Škodou, kteří se z branky radovali dvakrát.

 

 

TJ Sokol Město Touškov

Se čtyřiadvaceti body se před Tlučnou umístil Touškov, který si směrem do útoku vedl velmi dobře. Podle vstřelených branek by Touškovu patřila devátá příčka, bodově to bohužel bylo jen na předposlední místo.

 

Z 61 branek jich hned třináct vstřelil Vladimír Nosek, který se tak stal nejlepším střelcem Města Touškov. Za ním se umístil devítibrankový Jaroslav Hauer, kterého následoval s osmi brankami Matěj Bouzek.

 

 

SK Kdyně

Dalším devětadvacetigólovým týmem je SK Kdyně, která se umístila s 29 body na čtrnácté příčce. Kdyni se už od samotného začátku sezóny nedařilo a své první body získala až v 8. kolo, kdy překvapivě porazila Žichovice.

 

Nejlepším střelcem Kdyně se stal Kolja Hamor, který rozveselil kdyňské fanoušky hned šestkrát! Za ním se umístili tři pětibrankový střelci – Tomáš Pergl, Martin Trumpeš a Michal Čára. Bronzovou příčku pak obsadil Michael Džugan, který se trefil čtyřikrát.

 

 

TJ Sokol Pačejov

Střelecky se nedařilo ani Pačejovu, který se trefil v sezóně pouze dvaačtyřicetkrát, což je druhý nejnižší výsledek z celé 1.A třídy. Sokolu se dařilo zejména na podzim, kdy získal většinu svých bodů. Jaro už bylo pro Pačejovské propadákem, kterému nezabránil ani skvěle chytající brankář Jakub Kozlík.

 

A kdo že vstřelil za Pačejov nejvíce branek? Nebyl to jeden střelec, nýbrž dva. S osmi góly se nejlepšími střelci týmu stali Václav Klásek a Jaroslav Kubaň. I druhé místo má Pačejov dělené, okupují ho Vítek Panuška s Josefem Ticháčkem, kteří vstřelili po čtyřech brankách. Tři branky pak vstřelil pouze Pavel Polena, který obsadil třetí příčku v týmové statistice.

 

 

 

Jednotlivé části miniseriálu zde:

Kdo byl kanonýrem? - část druhá

Kdo byl kanonýrem? - část třetí

Kdo byl kanonýrem? - část čtvrtá


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou