Kdo byl kanonýrem? - část čtvrtá

0

Poslední část o kanonýrech jednotlivých celků zakončíme top čtyřkou, do které patří Horažďovice, Mýto, Žihle a Horní Bříza, která I.A třídu vyhrála s náskokem pěti bodů.

 

 

FK Horažďovice

Jeden ze tří týmů, který si udržel pozici z podzimu i v jarní části sezóny jsou Horažďovice. Ty se staly suverénně nejofenzivnějším týmem sezóny, když dokázaly vstřelit těžko uvěřitelných 95 branek!

 

Nejlepším střelcem týmu je dvaadvacetigólový Michael Forman. O čtyři branky méně vstřelit horažďovický kapitán Josef Nauš a třetí místo patří Tomáši Jůdovi se třinácti brankami. Celkově se o Horažďovické branky postaralo šestnáct střelců.

 

 

TJ Slavoj Mýto

Mýto bylo po podzimní části v čele I.A třídy, po jarní části skončilo třetí se šedesáti body. Přímý postup sice hráče Slavoje minul, ale nemuselo je to moc mrzet, neb dvakrát porazili Bolevec a zahrají si tak v nadcházející sezóně Krajský přebor. Co se týče vstřelených branek, tak Mýto obsadilo celkovou druhou pozici s jednaosmdesáti brankami.

 

Kanonýrem týmu a vlastně celé soutěže se stal Martin Švejda, který se radoval z branky hned čtyřiadvacetkrát. Druhé místo pak obsadil Petr Štych, jenž vstřelil šestnáct branek a třetí skončil s jedenácti brankami Jiří Hereit. Dohromady se z gólu radovalo hned čtrnáct fotbalistů.

 

 

TJ Slavoj Žihle

Žihle vstřelila na podzim 36 branek a s pětatřiceti body skončila druhá. V jarní části se přetahovala o vedoucí pozici s Mýtem a s Horní Břízou, která se nakonec radovala z titulu. Žihelští vstřelili za celou sezónu 74 branek, které si rozdělilo dvanáct hráčů.

 

Tím střelecky nejaktivnějším se stal dvacetigólový Jakub Nový. O jedinou branku za Novým zaostal Jiří Masopust a třetí místo obsadil Markiyan Romanovskyy s devíti brankami.

 

 

SK Horní Bříza

Horní Bříza si polepšila o dvě místa a se 69 body vyhrála I.A třídu. Osmnáct hráčů nastřílelo dohromady osmdesát branek, což hornobřízskou ofenzívu řadí na třetí místo ve střelecké potenci všech týmů I.A třídy.

 

Kanonýrem týmu se stal Pavel Chocholatý, který vstřelil dvaadvacet branek a skončil na druhém místě v tabulce střelců celé I.A třídy. Patnáctibrankový Martin Macháček pak obsadil druhé místo v týmové statistice a třetím nejlepším střelcem Horní Břízy se stal Tomáš Lomoz.

 

 

 

Jednotlivé části miniseriálu zde:

Kdo byl kanonýrem? - část první

Kdo byl kanonýrem? - část druhá

Kdo byl kanonýrem? - část třetí


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou