Kdo byl kanonýrem? - část třetí

0

Dnes míříme do horní poloviny tabulky a podíváme se na nejlepší střelce týmu Chlumčan, Tlumačova, Nepomuku a Žichovic.

Zítra zakončíme náš letní miniseriál o kanonýrech jednotlivých týmů top čtyřkou, ze které se hned tři týmy s I.A třídou loučí, neb postupují do Krajského přeboru.

 

 

TJ Keramika Chlumčany

Chlumčany po nepovedeném podzimu zažily snové jaro. Hned v prvním jarním kole porazily Mýto a začátkem května si poradily dokonce s Žihlí. Za celou sezónu nasázeli střelci Chlumčan 67 branek, což znamená, že Chlumčany měly šestý nejlepší útok v I.A třídě. A kdo měl největší podíl na vstřelených brankách?

 

Byl to Lukáš Tomášek mladší, který se stal kanonýrem svého týmu se třinácti brankami. Devětkrát se do střelecké listiny zapsal Jan Havlíček a na třetím místě jsou tři osmigólový střelci – Václav Dušek, Lukáš Nohava a Jan Roubíček. Za Chlumčany se v uplynulé sezóně trefilo hned třináct hráčů!

 

 

TJ Start Tlumačov

Tlumačov zažil výborný podzim, ale jaro už bylo o něco málo horší. Tlumačovští zvítězili z patnácti zápasů pouze čtyřikrát a třikrát se radovali z bodu navíc po vyhraném penaltovém rozstřelu. Gólově bylo jaro také velmi slabé. „Starťáci“ nastříleli na jaře pouhých dvaadvacet branek a tento počin výrazně zvyšuje vysoké vítězství proti Tlučné. Celkově pak střelci Tlumačova nasázeli do soupeřovi branky čtyřiapadesát branek.

 

Nejlepším střelcem se stal Martin Wolf, který rozvlnil síť devětkrát. O dvě branky za ním zaostal Michal Tesař, kterého s jednobrankovým mankem následuje František Copák. Celkově se pak za Tlumačov prosadilo dvanáct střelců.

 

 

FK Nepomuk

Šestým celkem tabulky je Nepomuk, který nasázel svým soupeřům sedmašedesát branek, tedy stejně jako osmé Chlumčany. Nepomučtí měli jaro bodově o něco lepší než podzimní část, ale střelecky na tom byli paradoxně hůře. Oproti podzimu totiž vstřelili na jaře o sedm branek méně.

 

B+B – to jsou iniciály dvou nejlepších střelců Nepomuku. Prvním je Michal Baran, který nastřílel 17 branek, tím druhým je Marek Baran, jenž zaznamenal o jeden zásah méně než jeho o rok starší bratr Michal. Třetí nejlepší nepomucký střelec se pak trefil šestkrát. Celkově se z branky radovalo jedenáct nepomuckých hráčů.

 

 

TJ Žichovice

I Žichovice si na jaře polepšily, a to dost výrazně. Po podzimu zahřívaly devátou příčku s dvaceti body a šestadvaceti vstřelenými brankami, na jaře skončily páté s dvaapadesáti body a dvaašedesáti vstřelenými brankami. Žichovice tedy jaro odehrály velmi dobře.

 

Žádné velké kanonýry ale Žichovice nemají. O žichovické branky se postaralo hned patnáct hráčů a pouze dva z nich se dostali na metu deseti zásahů. Jsou jimi Ondřej Chalupa a Jiří Šimáček. Martin Linhart se pak stal druhým nejlepším střelcem týmu se sedmi zásahy a třetí příčka je opět dělená. Šestkrát se radoval Marek Špírek s Janem Jiříkem.

 

 

 

Jednotlivé části miniseriálu zde:

Kdo byl kanonýrem? - část první

Kdo byl kanonýrem? - část druhá

Kdo byl kanonýrem? - část čtvrtá


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou