Kdo byl kanonýrem? - část druhá

0

Dnes navazujeme na včerejší článek dalšími čtyřmi týmy. Tentokrát se podíváme na střelce Křimic, Košutky Plzeň, Mochtínu a Kralovic. Zítra očekávejte první díl z horní poloviny tabulky.

 

 

TJ Sokol Křimice

Křimický útok měl jedno velké jméno. To jméno zní Václav Bezdička. Tento dvacetigólový střelec vstřelil více než třetinu branek Křimic (58) a v celkové tabulce střelců se umístil na skvělém čtvrtém místě, o které se podělil s Novým z Žihle a Lavičkou z Kralovic.

 

Druhý nejlepší střelec Křimic se stal Josef Kovačič, který rozradostnil diváky hned devětkrát a o jednu branku zaostal Václav Kuneš.

 

 

TJ Košutka Plzeň

Třetím potentně nejhorším střeleckým týmem uplynulé sezóny se stala Košutka Plzeň, která vsítila pouze jednapadesát branek. Košutka měla nakročeno k sestupu do 1.B třídy, ale nakonec v odvetném domácím utkání dokázala vsítit kýžené dvě branky a udržela příslušnost v 1.A třídě i v příští sezóně.

 

Jejím kanonýrem se stal Daniel Triner, který se trefil hned patnáctkrát! Šest branek vstřelil Karel Liška s Tomášem Pekníkem, kteří se stali druhými nejlepšími střelci Košutky a třetí místo obsadil Libor Kovařík s pěti brankami.

 

 

TJ Sokol Mochtín

I Mochtín musel zachraňovat 1.A třídu v baráži, což se mu úspěšně podařilo a obrany ostatních týmů bude nadále provětrávat desetigólový Tomáš Babka společně se svými spoluhráči, kteří dohromady nastříleli šestapadesát branek.

 

Druhé místo v tabulce týmových střelců patří Zbyňku Smolíkovi, který se trefil osmkrát a třetí místo pak obsadil se sedmi brankami Jaroslav Cihlář.

 

 

TJ Sokol Kralovice

Stejně jako v Křimicích, tak i v Kralovicích se najde jeden kanonýr, který dokázal vstřelit dvacet branek. Je jím Jan Lavička, který celou sezónu trápil obrany soupeřů. Kralovice v uplynulé sezóně nastříleli 69 branek, což je řadí na páté místo, co se týče počtu vstřelených branek!

 

Také u Kralovic se podíváme na další dvě místa na pomyslném pódiu pro nejlepší střelce týmu. O stříbrnou pozici se dělí osmigólový střelci Ondřej Růžek s Janem Purkarem. Bronz pak patří Martinu Renčovi a Ondřeji Dušičkovi, kteří se trefili sedmkrát.

 

 

 

Jednotlivé části miniseriálu zde:

Kdo byl kanonýrem? - část první

Kdo byl kanonýrem? - část třetí

Kdo byl kanonýrem? - část čtvrtá

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou