Rejšice venku body nebraly. Domácí Vykáň dotáhla skóre a utkání poté překlopila ve svůj prospěch


Branky


0

Favorizovaným Rejšicím chyběly v základu opory, ale i tak odehrály hezký zápas. Body ale bere domácí Vykáň a dotahuje tak ztrátu právě na Rejšice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná partie

Rejšice přiejely do Vykáně bez svých opor včetně útočné dvojice Bělík - Zikmunda. Základní jedenáctka tak byla složena z rezerv v podobě hráčů týmu B. První poločas nabídl vcelku vyrovananou partii. Oba týmy hrály útočný fotbal, kde se hráči chtěli především vyvarovat chyb. Tým Rejšic sázel na brejky, které ale postrádaly ono zakončení od útočné dvojice.

 

I přesto první gól padl již ve 4. minutě po centru na zadní tyč. Zörkler poté zakončoval pravou, ale golman vyrazil. Nejpohotověji zareagoval Maňas, který "futsalovou špičkou" mezi beky propasoval balón za brankovou čáru (0:1). Domácí se o svoji příležitost přihlásili ve 21. minutě, kdy mužstvo rozehrávalo rohový kop. Úplně neobsazený Dalekorej poté již věděl, jak s míčem naložit (1:1).

Nešťastná tyčka

Druhý poločas utkání se nesl v duchu ZACHYBUJEŠ - POTRESTÁME. Oba celky si byly vědomy toho, že každá sebemenší chybička může skončit gólovou akcí pro soupeře. Hra tedy byla velmi, velmi vyrovnaná. K vidění bylo opět nespočet krásných akcí, brejkových příležitostí a standardních situací. S postupem času ale na obou týmech byla znát únava a rozehrávka se zdála být neřešitelným problémem.

 

V 76. minutě si domácí vybojovali rohový kop. Po centru do vápna se míč odrazil od tyčky přímo do těla Lukáše a odražený balón poté již směřoval za brankovou čáru (2:1). Do konce druhé poloviny utkání pak již žádný z týmů nedokázal míč uklidit tam, kam patří a utkání tedy skončilo se skóre 2:1 ve prospěch domácího celku z Vykáně.



Ohlasy k zápasu



SK Rejšice
Miroslav Hruška (trenér Rejšic): "Já jsem spokojený. Sice jsme prohráli, ale kluci odvedli maximum."



Sestavy


FK Čechie Vykáň
A. Kosmák [-] - T. Kočí [-] , L. Šedivý [-] , J. Dalekorej [-] , P. Stejskal [-] , D. Nedvěd [-] , P. Beneš [-] (67. V. Žampa [-] ) , L. Koutenský [-] (46. D. Voves [-] ) , M. Dlouhý [-] (73. A. Maxhuni [-] ) , F. Říha [-] , P. Lukáš [-]

SK Rejšice
M. Výda [-] - R. Krichebauer [-] (58. M. Korejza [-] ) , M. Maňas [-] , J. Fiksel [-] , O. Jon [-] , L. Kučera [-] , F. Kořínek [-] , J. Putorík [-] , J. Zorkler [-] , R. Kopecký [-] , J. Sameš [-]

ŽK: 62. P. Beneš - 48. J. Putorík , 53. M. Maňas , 54. R. Krichebauer , 65. J. Zorkler , 81. O. Jon .
Místo: FK Čechie Vykáň. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vokoun Daniel - PEJŠA Tomáš, PEJŠA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.