Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 10:15

6.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I bez ex-ligových opor hráči Vykáně proti soupeři z Poříčí ,,ex-celovali,,


Branky


0

V odehraném 6. kole soutěže hráčům na hřišti výrazně ztěžovaly život nezmary počasí. Podmínky byly na hranici hratelnosti, ale i tak se bylo na co dívat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance na jedné straně

Vydatný noční déšť, který na sobotní utkání ,,perfektně připravil,, terén nebyl známkou nudného fotbalu. Naopak. Už na začátku první poloviny utkání se do první šance dostali hosté, kdy po centru z pravé strany vypadl brankáři Kosmákovi balón z rukavic. Následný závar před bránou, ale skončil odkopem do hřiště. Pouhé dvě minuty po ohrožení domácí brány se mužstvo Vykáně ujmulo vedení, když Šedivý efektním zpracováním přesného pasu z levé strany od posily z Vršovic - Koutenského, dostal balón na třetí dotyk do brány (1:0).

 

Po zbytek prvního poločasu pak domácí prakticky nepustili tým z Poříčí na vlastní polovinu a dirigovali hru. Ve 23. minutě zakombinoval na pravé straně Beneš narážečkou s Kočím a z úhlu nahrál pod sebe na malé vápno. Vzniklou situaci, ale s přehledem zneškodnil obránce hostí. Dominik Nedvěd, další posila domácích vybojoval ve 31. minutě uprostřed hřiště nadvakrát míč a z dobrých 22 metrů vypálil polovysokou střelu směrem k teritoriu Tlamichy. Ten tuto jedovku pouze líznul do brány (2:0). 

 

Hosté se přeci jen dostali je slovu v závěru první poloviny utkání, kdy ve 38. minutě vybojovali rohový kop. Po nacentrování do pokutového území zcela volný hráč hostí napálil míč za brankovou čáru domácích, ale již zmíněný Nedvěd střelu hrdinsky odkopnul.  

Není kam spěchat

Druhá polovina utkání se z počátku nesla v duchu rozvážných přihrávek a kontroly hry především ze strany domácích. Nebylo kam spěchat. V 59. minutě, ale Dlouhý vybojoval na vlastní půli míč. Posunul jej na Dalekoreje, který se kličkou par exccelence uvolnil a pohodlně zvýšil střelou na vzdálenější tyč (3:0).

 

Tentýž hráč mohl náskok domácích navýšit v 63. minutě po krásném přízemním centru od Šedivého, ale úmysl vystihl obránce hostí a přihrávku zachytil skluzem. Hosté si v 67. minutě vypracovali další rohový kop. Přetažený nákop byl nejprve vrácen do centra dění, následně míč nešťastně odkopnul Kočí a střídající Verner důraznou střelou z jedenáctky snížil náskok domácích (3:1). Hru bylo potřeba oživit. Dlouhého tak vystřídal v 70. minutě Žampa, který následně rozproudil pravou stranu. Ke konci utkání Nedvěd ve středu hřiště vybojoval míč a typickou českou ,,ulicí,, našel Dalekoreje. Ten se ovšem o balón podělil s levou stranou a krásnou přihrávkou počastoval nabíhajícího Šedivého, který v 81. minutě míč uklidil ve skluzu za brankovou čáru (4:1). Šedivý, který byl při chuti, mohl výhru domácích korunovat hattrickem, když mu v 88. minutě z pravé strany centroval Beneš. S rozmyslem mohl uklidit kamkoliv, ale na konec uznal za vhodné, že nedaleké vykáňské pole je nejlepší volbou. Přestřelil. 



Ohlasy k zápasu


FK Čechie Vykáň
Pavel Beneš (hráč Čechie Vykáň): ,,Poříčí je náš neoblíbený soupeř, jelikož jsme mu v minulé sezóně nedali ze dvou zápasů ani jeden gól a oba zápasy prohráli. Ale naše ambice jsou každý zápas stejné - vyhrát! Podařilo se a body jsou naše. Jsme na cestě za postupem do divize"




Sestavy


FK Čechie Vykáň
A. Kosmák [-] - D. Reiter [-] , P. Beneš [-] , F. Říha [-] , T. Kočí [-] (82. D. Voves [-] ) , D. Nedvěd [-] , L. Koutenský [-] , L. Šedivý [-] , M. Dlouhý [-] (70. V. Žampa [-] ) , J. Dalekorej [-] , P. Stejskal [-]

SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - F. Sedláček [-] (51. m. klauz [-] ) , D. Pešta [-] , M. Jíša [-] , J. Jírů [-] (53. D. Verner [-] ) , O. Páv [-] (76. ) , J. Trpišovský [-] , P. Havlíček [-] , R. Křivohlavý [-] , J. Pohorský [-] (79. P. Šindelář [-] ) , K. Vacek [-]

ŽK: 28. D. Reiter , 73. J. Dalekorej .
Hráči zápasu: D. Nedvěd .
Místo: FK Čechie Vykáň. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pospíšil Miloslav - PUDIL Václav, MUCHA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.