Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 14:00

1.kolo, Středočeský | Beroun | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nižbor si v prvním zápase nové sezony vystřílel na domácím hřišti výhru 9:1


Branky


0

Vstup do nové sezony se týmu z Nižbora povedl, na domácím hřišti porazili tým Srbska velmi vysokou výhrou 9:1 . 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácího týmu od první minuty

Úvodní utkání Nižbor odehrál na domácím hřišti proti týmu ze Srbska, celé utkání vedl pan rozhodčí Patrik Vlachopulos. Již od první minuty na tom byl lépe tým domácích, hosty ze Srbska pžehrávali a po většinou měli balon ve svém držení. Srbečtí se k míči občas dostali také, ale po individuálních chybách o něj většinou brzo přišli. V deváté minutě se střídalo na straně hostů, ze hřiště odešel pro zranění Pavel Mareš a nahradil ho Michal Kýhos. První branka byla k vidění v patnácté minutě, po faulu ve vápně rozhodčí Vlachopulos odpískal pokutový kop , kterého se ujal Josef Šmíd, proměnil a poslal tak domácí tým do vedení 1:0 . Hned o čtyři minuty později zvýšil náskok na 2:0 Jaroslav Šimáček, dostal přihrávku před vápno a přesnou střelou se trefil do sítě hostů. První poločas přinesl také první žlutou kartu, ve dvacátéprvní minutě ji obdržel hráč týmu TJ Srbsko Jakub Hradil za faul. Nižbor se dostával do gólových šancí, ale brankář hostů odvedl v několika zákrocích skvělou práci a balon do sítě nepustil. Ve dvacátésedmé minutě se střídalo na lavičce Nižbora, ze hřiště odešel kapitán týmu Petr Boubín a nahradil ho Petr Nejedlý. Hra pokračovala i nadále v režii domácího Nižboru, ve třicátédruhé minutě se po akci na středu hřiště dostal k balonu hráč Nižbora Ladislav Zelinka, mířil přesně a balon dostal tvrdou střelou až za záda brankáře hostů. Třicátásedmá minuta přinesla střídání na obou stranách, za domácí tým odešel Ladislav Zelinka a nahradil ho Kamil Boháček, na straně hostů hřiště opustil Miroslav Pochman a místo něj nastoupil Luboš Zikán. Do konce poločasu domácí měli hru ve své režii, hosty ze Srbska nepustili k žádným větším šancím a tak skore prvního poločasu skončilo při odchodu do šaten stavem 3:0 .

Vysoká výhra a hattrick domácího hráče Šmída

Do druhého poločasu nastoupil domácí Nižbor určitě ve větší pohodě, pro ně byl stav 3:0 příznivý, naopak hosté věděli, že pokud chtějí zkusit uhrát dobrý výsledek, musí začít hrát jinak. Druhý poločas začali srbečtí s novým brankářem, Vojtěcha Splavce nahradil ve čtyřicátéšesté minutě Marcel Franěk. I když hosté na začátku druhého poločasu vypadali, že zkusí skore alespoň dorovnat, brzo se ukázalo že tento cíl nebude lehký, spíše by se dalo říct, že s jejich hrou a přístupem bude nemožný. V padesátéprvní minutě se po rohovém kopu k balonu dostal Kamil Boháček a domácí tak vedli už 4:0 . Hra byla tvrdá na obou stranách a tak žlutá karta padla i na straně Nižbora, dostal ji hráč Jaroslav Šimáček, ten fauloval a rozhodčí Vlachopulos vytáhl kartu. Nižbor měl mnoho šancí, ale dlouho žádná z nich nebyla přesná a nedoputovala až za záda brankáře Fraňka. To se povedlo až v sdmdesátépáté minutě, znova přesně zamířil Josef Šmíd a zvýšil skore opět ve prospěch domácích na 5:0 . Ihned po rozehrání balonu vzali hostům míč domácí a střelou z dálky se do branky trefil Tomáš Halfar, sedmdesátášestá minuta tedy upravila skore na 6:0 . O tři minuty později se štěstí ve hře na chvilku otočilo na stranu hostů, na středu hřiště Srbsko vybojovalo balon, dostali se s ním až na vápno Nižbora a Marek Radotínský v sedmdesátédeváté minutě snížil na 6:1 . Minutu nato rozhodčí Vlachopulos znova vytáhl žlutou kartu, obdržel ji Václav Matějka za zbytečný faul. Skore se znova upravovalo v osmdesátédruhé minutě, trefil se Petr Nejedlý a stav tak byl 7:1 .  Osmdesátápátá minuta přinesla gól a poslední střídání, branku trefil potřetí Josef Šmíd a připsal si tak v prvním zápase sezony hattrick, střídání proběhlo na straně hostů, odešel Jakub Hradil a nahradil ho Václav Čerstvý. Zikán Luboš si ještě zbytečně vysloužil žlutou kartu, v osmdesátéosmé minutě za stavu 8:1 byl jeho faul naprosto nepochopitelný. V devadesáté minutě ještě padla poslední branka, domácí Lukáš Glazunov upravil stav na konečných 9:1 . Rozhodčí zápas ukončil a Nižbor tak vstup do nové sezony zvládl opravdu velmi kvalitně. 



Ohlasy k zápasu



Srbsko
Marek R. hráč: Dnešní zápas nebyl z naší strany dobrý, snažili jsme se, ale hrát jsme mohli určitě lépe. Uvidíme jak odehrajeme další zápasy, snad to bude kvalitnější.



Sestavy


SK Nižbor B
J. Bednář [-] - P. Boubín [-] (27. P. Nejedlý [-] ) , J. Šimáček [-] , V. Matějka [-] , Z. Kučera [-] , L. Zelinka [-] (37. K. Boháček [-] ) , J. Šmíd [-] , T. Halfar [-] , L. Glazunov [-] , J. Krejsa [-] , R. Hlaváček [-]

Srbsko
V. Splavec [-] (46. M. Franěk [-] ) - P. Mareš [-] (9. M. Kýhos [-] ) , M. Radotínský [-] , T. Loukota [-] , S. Potenec [-] , M. Pochman [-] (37. L. Zikán [-] ) , T. Kosař [-] , M. Kobík [-] , J. Hradil [-] (85. V. Čerstvý [-] ) , T. Bialek [-] , J. Bednář [-]

ŽK: 67. J. Šimáček , 80. V. Matějka - 21. J. Hradil , 88. L. Zikán .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.