M. Turek 35.
1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2016 10:30

12.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Benešov neuhlídal Hřebečka a ztrátu už nedohonil


Branky


0

Do pátečního zápasu nastupovaly celky jako tabulkoví sousedé s vědomím toho, že v posledních dvou utkáních vyšly naprázdno. Štěchovice ale po půlhodině hry povzbudily dva bleskové Hřebečkovy zásahy...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hřebeček s Turkem byli vidět nejvíc

Hosté se museli opět vypořádat s marodkou, dlouhodobě zraněné hráče Pavlíka a Vernera doplnil pouze na lavičce sedící Švejda. Naopak do hry zasáhl Mareš, který nemohl nastoupit do minulého zápasu s Vltavínem.

 

Do utkání nastoupil aktivněji Benešov, ale svou územní převahu využil pouze k nepřesnému pokusu Turka. Naopak ze štěchovické strany hrozilo nebezpečí daleko častěji, než by se při pohledu na statistiky zdálo. Několik šancí jim zmařilo ofsajdové postavení, další šance pak dokázala domácí obrana včas zastavit. Nerozhodný stav vydržel až do 27. minuty, když se Hřebeček prosadil střelou z voleje, která mířila do protipohybu Beníka.

 

Mladý gólman Benešova lovil balon ze sítě i o pět minut později, Soukupův výkop zamířil opět na Hřebečka, který si všiml vyběhnutého gólmana a načechraným obloučkem navýšil vedení. Dva obdržené góly soupeře probudily, pár vteřin po rozehrávce musel Soukup vyrazit nebezpečnou střelu Farkaše k tyči i následnou dorážku Turka. Právě Turek se ale dokázal prosadit vzápětí, Cienciala nezachytil pohyb soupeře a po centru přes jeho stranu dokázal Benešov snížit. Posledních deset minut poločasu pak přineslo šanci na každé straně, ve 37. minutě vychytal Soukup Turka, ve 45. minutě pak Cienciala našel Batku, jehož hlavičkové zakončení zamířilo nad břevno Beníkovy brány.

Kiks brankáře Benešov definitivně potopil

Druhý poločas byl oproti tomu prvnímu na akce chudší, soupeř si ale stále udržoval převahu, kterou nedokázal zužitkovat. V 53. minutě našel Batka výbornou přihrávkou pod sebe Nováka, domácí Beník tentokráte podržel své spoluhráče a střelu druhého jmenovaného vykopl. Domácí gólman si vybral svou druhou slabší chvilku v 65. minutě, když nedokázal odkopnout balon před Batkou, který si skvěle zpracoval balon a poté ho už bez potíží poslal mezi tři tyče. 

 

Značně rozčarovaní hráči soupeře nedokázali najít zbraň na štěchovickou obranu a tak byly k vidění především hostující šance, v 76. minutě srazil Braný přesnou střelu Košaty do zámezí, v 83. minutě nezužitkoval osamocený Halbich chybu Kucalase a v 85. minutě mířil Busta po rohovém kopu pouze do rukavic Beníka. V závěru zápasu ještě mohl snížit Zákostelský ze standardky, jednu z posledních možností na zdramatizování závěru zápasu nezužitkoval.

 

Autor: Michal Kunc, redaktor TJ Štěchovice

 



Sestavy


SK Benešov
E. Beník [-] - L. Braný [-] , E. Adjei [-] (55. J. Žák [-] ) , P. Kucalas [-] , J. Laštovka [-] - D. Skopec [-] (50. M. Kučaba [-] ) , D. Farkaš [-] , M. Turek [-] (65. D. Zoubek [-] ) - L. Balata [-] (81. M. Večera [-] ) , S. Ibe [-] (73. I. Afanasenko [-] ) , J. Zákostelský [-]

Povltavská Fotbalová Akademie
M. Soukup [-] - J. Cienciala [-] (77. T. Bulíř [-] ) , M. Mareš [-] , L. Maršálek [-] , F. Busta [-] , L. Novák [-] (88. M. Šum [-] ) , L. Batka [-] (90. J. Beneš [-] ) , S. Hřebeček [-] (73. D. Halbich [-] ) , Š. Kučera [-] , J. Košata [-] , L. Jakobovský [-]

ŽK: 62. D. Farkaš , 80. M. Večera , 89. P. Kucalas - 49. M. Mareš , 86. F. Busta .
Počet diváků: 153. Rozhodčí: Řeháček Lubomír ml. - MARTÍNEK Petr, RAIS Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.