0:1
(0:0)
66. M. Held
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 16:00

10.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benátky už tři zápasy nedaly gól, Písku stačil Heldův úspěch


Branky


66. M. Held
0

Oba celky potřebovaly nutně bodovat a opatrný souboj nakonec rozsekla jediná trefa...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sedmém zápase na půdě soupeře v ročníku 2016/2017 České fotbalové ligy se fotbalisté FC Písek dočkali premiérového tříbodového zisku mimo domácí areál, který vybojovali na hřišti v Benátkách nad Jizerou.

Pro oba týmy bylo nedělní vzájemné utkání velice důležité. Benátečtí se potácejí u samého dna tabulky, když jim kryjí záda už pouze hráči poslední rezervy Táborska. Tým od Jizery navíc již tři zápasy v řadě neskóroval. Výhrou nad Pískem se chtěli domácí nastartovat k úniku ze sestupových vod.

Také Jihočeši jeli k utkání 10. kola soutěže z myšlenkami na výhru. Mohl je však svazovat fakt, že úspěch na půdě předposledního celku ČFL byl očekáván a snad i považován za povinnost.

 

Týmy pod tíhou okolností nabídly divákům spíše boj než fotbalovou podívanou, ale logicky nikdo nechtěl inkasovat jako první. Benátecký ani písecký útok, ve kterém od úvodní minuty nastoupil po boku Martina Helda uzdravený František němec, se během první poloviny zápasu neprosadily a statistici zaznamenali pouze po jedné střele na branku na každé straně. O něco více ze hry měli domácí, ale na úspěch čekali marně.

 

Druhá pětačtyřicetiminutovka přinesla více vzruchu a také přesnou trefu žlutomodrých. Před završením 60. minuty převzali Písečtí aktivitu a začali obraně Benátek zatápět. A dočkali se. V 65. minutě rozehrávali hosté rohový kop. Míč se dostal na zadní tyč, kde si ho fotbalisté od Otavy několikrát vyměnili a Martin Held, který byl posledním článkem kombinace, rozvlnil síť za Danielem Bojčukem.

 

O chvíli později mohl přidat uklidňující pojistku Filip Řezáč, jeho střelu však domácí gólman zkrotil. I na druhé straně bylo rušno. Kousek nad břevno branky Jakuba Rondzika mířil v 77. minutě Ondřej Šíma a Písecké nerozesmutnil ani Martin Korec, jehož pokus z 85. minuty minul tři tyče. V samém závěru utkání zkoušeli domácí reklamovat hru rukou v pokutovém území, ale píšťalka hlavního rozhodčího zůstala němá. Písek uhájil nejtěsnější výhru a drží se na dohled velmi vyrovnaného středu tabulky.

 

AUTOR: PETR BRŮHA (www.fcpisek.cz)



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou
D. Bojčuk [-] - J. Kamlach [-] , M. Sedláček [-] , A. Lacek [-] (60. O. Šíma [-] ) , M. Horák [-] , J. Kocourek [-] (72. J. Synek [-] ) , J. Sudek [-] , O. Špilár [-] (82. M. Korec [-] ) , M. Karásek [-] , R. Žaloudek [-] , M. Borovička [-]

FC Písek
J. Rondzik [-] - M. Held [-] (90. M. Grobár [-] ) , Š. Hlinka [-] (34. J. Held [-] ) , J. Šindelář [-] - F. Němec [-] (61. F. Řezáč [-] ) , P. Řehák [-] , J. Edge [-] - V. Milec [-] , M. Voráček [-] (78. O. Sajtl [-] ) , V. Hrachovec [-] (73. V. Zeman [-] ) , L. Šlehofer [-]

ŽK: 25. M. Horák , 73. R. Žaloudek - 43. M. Held , 79. L. Šlehofer , 80. M. Voráček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Košan Martin - MUDRA Zdeněk, PASTYŘÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.