3:1
(0:0)
91. L. Šlehofer (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 10:15

5.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Písečtí z Převýšova body nevezou


Branky


55. T. Bastin , 75. T. Bastin (p.) , 92. K. Krejčík - 91. L. Šlehofer (p.)
0

Páté kolo České fotbalové ligy svedlo dohromady celky, které v předchozí sezoně ve vzájemných zápasech dobyly soupeřovu tvrz. Hráči FC Písek by se nezlobili, kdyby toto pravidlo platilo také v neděli 11. září, kdy se s Převýšovem utkali znovu na jeho půdě. Realita však byla jiná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jihočeši se sice uvedli působivě, když v 6. minutě plavající nečekaná bomba Lukáše Šlehofera z přímého kopu snad ze třiceti metrů nadělala Patriku Vízkovi v bráně Převýšova velké problémy, ale další ohrožení domácí branky v podstatě nepřišlo. Šance se tak počítaly spíše na druhé straně, kde hosty držel nad vodou svými zákroky Lukáš Coufal. Vytáhl se proti střelám Tomáše Bastina v 10. minutě, Jana Věcheta o osm minut později či Lukáše Krajáka sedm minut před poločasem. Před Píseckou brankou bylo rušno, ale stav zůstával bezbrankový.

 

Coufal byl hlavní postavou také na začátku druhé pětačtyřicetiminutovky, kdy během pár minut předvedl dalších několik důležitých zákroků, ale v 55. minutě přeci jenom kapituloval. Po centru z rohového kopu se k hlavičce dostal Tomáš Bastin. Lukáš Coufal si na balón sáhl, ale v cestě do sítě mu zabránit nedokázal - 1:0.

 

V 74. minutě si hostující brankář připsal slabší chvilku, když nedosáhl na míč letící pokutovým územím. Ten se dostal k Tomáši Bastinovi, jehož dorážku zastavila podle hlavní rozhodčí Olgy Zadinové ruka Ondřeje Sajtla. Pro píseckého obránce to byl konec. Dostal druhou žlutou kartu a kopala se penalta, kterou Bastin s pomocí tyče proměnil - 2:0.

 

V poslední fázi duelu hosté převýšovské hráče napadali po celém hřišti a v deseti si vypracovali paradoxně větší tlak než v předchozím průběhu střetnutí. Místo smíření se s porážkou přišla snaha o korekci, která se vyplatila v 90. minutě hry, kdy po ruce Martina Zezuly v domácí šestnáctce snížil z pokutového kopu Lukáš Šlehofer - 2:1.

 

Vykřesaná jiskřička však zhasla v zápětí. Útočením rozhozená písecká obrana nechala v 92. minutě ve vápně zcela volného Karla Krejčíka, na jehož umístěnou střelu z otočky nestihl Lukáš Coufal ani zareagovat - 3:1.

 

Autor: Petr Brůha, fcpisek.cz

Foto: groundhopper



Sestavy


SK Převýšov
P. Vízek [-] - J. Špidlen [-] , J. Černý [-] , J. Jarkovský [-] , P. Veselka [-] - J. Věchet [-] (72. M. Zezula [-] ) , L. Kraják [-] , T. Labík [-] (82. P. Runkas [-] ) , R. Doležal [-] (26. P. Novák [-] ) , T. Sedláček [-] - T. Bastin [-] (88. K. Krejčík [-] )

FC Písek
L. Coufal [-] - M. Held [-] , J. Šindelář [-] (81. V. Hrachovec [-] ) , L. Šlehofer [-] - L. Holub [-] , P. Řehák [-] , N. Salašovič [-] - O. Sajtl [-] , V. Zeman [-] (58. Š. Hlinka [-] ) , F. Řezáč [-] (67. M. Voráček [-] ) , V. Milec [-] (80. J. Held [-] )

ŽK: 50. J. Černý , 70. T. Sedláček - 49. M. Held , 50. O. Sajtl . ČK: 75. O. Sajtl .
Počet diváků: 245. Rozhodčí: Zadinová Olga - ŠAFRÁNKOVÁ Nikola, ŽÁKOVÁ Dagmar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.