Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 16:00

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

8.0

Zázemí

3.0

Spravedlivá remíza. Penalty domácím nevycházejí


Branky


87. J. Vávra - 63. M. Samek (p.)
0

V dalším kole I. B třídy hostila „Traverza“ Hředle na svém výborně připraveném trávníku SK Doksy, který ještě vloni hrál I. A třídu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Prvních deset minut si domácí museli připadat jako na kolotoči. Hosté pevně uchopili taktovku hry do svých rukou a domácí hráči nevěděli, kam dřív skočit, a když se k tomu přidaly dvě hrubky stopera Bechnera, po kterých šel Větrovec dvakrát sám na Malinovského, tak divákům zatrnulo. Navrátilec do branky Traverzy byl ale společně s brankovou konstrukcí v prvém případě a ve druhém případě sám rpoti změně skóre.Domácí se dostali do hry až po čtvrthodině při sérii čtyř rohových kopů. Po tom třetím se vytáhl i hostující Kieryk, který reflexivně vyrazil střelu Slámy nad břevno. I dál pokračoval svižný a zajímavý fotbal se šancemi na obou stranách. Domácím se dokonce podařilo dostat míč za Kierykova záda, ale branka Davida Šmída, nebyla pro ofsajd uznána V dalších šancích obou týmů byla proti změně skóre buď špatně seřízená mířidla nebo oba brankáři.

 

 

Vávra zachránil pro Hředle bod

Druhý poločas začali lépe domácí a po pěti minutách mohli jít do vedení. Rychlý brejk 2 na 1, Vávrova přihrávka Amauwahovi a skvělý zákrok Kieryka. O chvíli později ztroskotal ve své třetí ložené šanci na Kierykovi Šmíd a tak přišel trest. V 62 minutě se protáhl do vápna hostující Koška a Bechnerův zákrok byl bohužel pro domácí penaltový. Hostující Samek proměnil a dostal Doksy do vedení. Po této brance tempo hry opadlo a hosté si držením míče s přehledem hlídali svůj hubený náskok. Až poslední pětiminutovka přinesla další lavinu šancí na obou stranách. Nejprve v 87 minutě se po rohovém kopu domácích dostal k odraženému míči na šestnáctce Vávra a parádní střelou do horního růžku, rozjásal Traverza arénu 1 : 1. To ale nebylo zdaleka vše. Hosté se v devadesáté minutě dostaly do 100% šance. Tvrdou střelu zpoza vápna nedokázal Malinovský udržet, aby výborně vychytal v tutové dorážce Fišera. V nastavení naopak mohli vítězství strhnout na svoji stranu domácí. Vodrážka posadil trestný kop na hlavu Slámy a od ní míč jen těsně minul tři tyče. A tak došlo na pokutové kopy. V podání Traverzy již šesté v osmi zápasech.

 

Penalty pro Doksy

V první sérii proměnili jak hostující Hlava, tak domácí Vávra. Ve druhé sérii nejprve neuspěl Koška, aby ho napodobil domácí Došek, jehož střela otřásla břevnem. Třetí série a střelci opět 100% jak hostujícíStuchlý, tak domácí Cibulka. Stejně si vedli střelci i ve čtvrté sérii. Za hosty Samek, za domácí Bechner. V páté sérii uspěl Kieryk a protože i vychytal domácího Vodrážku, putují dva body na Kladensko.

 

AUTOR: JAN SKLENÁŘ

 



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář: Zápas plný vzrušení a šancí na obou stranách, který se musel divákům líbit. My měli velké problémy nejdříve se sestavou vinou zranění a nemocí, kdy jsme přišli o sedm hráčů. Prvních deset minut bylo hrozných, ale pak jsme se zvedli a dokázali být Doksům rovnoceným soupeřem. Konečný výsledek byl spravedlivý a loterie pokutových kopů nám již potřetí za sebou nevyšla. Teď pro nás začíná pět kol pravdy, ve kterých už musíme začít naplno bodovat, ale ve Zlonicích to bude hodně těžké.




Počet diváků: 95. Rozhodčí: Kovář Otto - MRÁZEK Radek, GARAJA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.