Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Karlovice skolily Chomýž


Branky


0

Po dvoubrankovém vedení v prvním dějství potvrdily Karlovice svou výhru po hodině hry třetím gólem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Karlovice začaly zápas pěkně zostra. Po osmi minutách odcentroval Darhotušský na hranici šestnáctky balo k Fiebrichovi, který zdálky hlavou poprvé rozjásal domácí fanoušky - 1:0. Hosté lépe kombinovali, ale i Karlovice se dvakrát objevily ve velmi slíbných šancích, které zůstaly nevyužity. Ve 27. minutě vyrazil hostující brankář Cocher míč k Bačovskému, který jej nadvakrát dorazil do sítě Chomýže - 2:0. Do konce poločasu se už skóre němenilo. 

 

Hned po přestávce obdžel druhou žlutou kartu za šlápnutí na domácího gólmana Beleje hostující Juchelka a Chomýž hrála v deseti. Hosté v dalším průběhu hry začali hrát na brejky a dělali Karlovicím více starostí, než, když byli na hřišti v plném počtu. V 62. minutě  pojistil vítězství Karlovic Holčák - 3:0. Netrefil pořádně míč, který se snášel z výšky a zaplul za záda za překvapeného Cochra - 3:0. Karlovice si pak už výhru zkušeně pohlídaly a znovu si připsaly tři body.



Ohlasy k zápasu


Sokol Karlovice
Gustav Santarius (trenér, pro bruntalsky.denik.cz): První poločas se mi hodně líbil, hráli jsme kombinačně a Chomýž přehrávali. Paradoxně nám vyloučení soupeře uškodilo, druhá půle byla z naší strany špatná. Ale musím pochválit obrannou činnost a brankáře.




Sestavy


Sokol Karlovice
E. Belej [-] - D. Belej [-] , J. Bačovský [-] , P. Guňka [-] (55. R. Láníček [-] ) , J. Holčák [-] , J. Adamec [-] , D. Raiskup [-] (74. P. Šebesta [-] ) , T. Fiebrich [-] , J. Melichárek [-] , V. Brožek [-] (68. M. Nováček [-] ) , M. Raiskup [-]

TJ Sokol Chomýž
J. Cocher [-] - D. Zeman [-] (65. T. Vodička [-] ) , V. Čandas [-] (73. D. Biskup [-] ) , T. Hudský [-] , D. Čevela [-] , J. Klement [-] , T. Moravec [-] , J. Schindler [-] (46. A. Baczke [-] ) , P. Baczke [-] , L. Klement [-] , L. Juchelka [-]

ŽK: 30. J. Holčák - 36. L. Juchelka , 62. D. Zeman , 66. P. Baczke . ČK: 46. L. Juchelka .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: SCISKALA Vladimír - MORAVEC Roman, BARČÍK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.